LEP POZDRAV VSEM MORJEPLOVCEM, PRI VAS SEM NOVI.
PROSIL ,BI ZA POMOČ IN VAŠA MNENJA.
ZAINTERESIRAN SEM ZA NAKUP COLNA GALEON GALIA 530,
ZANIMA ME KAKŠNE IMA PLOVNE LASTNOSTI IN VSE OSTALO.
V NAPREJ HVALA
GALEON GALIA 530
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Opravičilo
Nepoznam tega pravila in se iskreno opravičujem.
Hvala za nasvet. V bodoče se bom bolj potrudil.
Melec
Hvala za nasvet. V bodoče se bom bolj potrudil.
Melec
Pozdravljen!
Kolega ima enak čoln in ga uporablja za svojo družino. To je spodobna zadeva kjer se priporoča dovolj močan motor-najbolje 90 KM. Sicer pa če se ne spoznaš in kupuješ rabljen čoln, vzemi nekoga iz vrst poznavalcev (recimo morjeplovcev-fantje radi pomagajo), da čoln skupaj pogledata in se šele potem odločiš. Kolikor vem, delajo te čolne na Poljskem in kolega je z njim zadovoljen predvsem zato ker ima kabino, ki je uporabna in ko je močnejši maestral, posadko lepo zavaruje pred pljuskanjem valov v čoln. Pa uspešen nakup!
Kolega ima enak čoln in ga uporablja za svojo družino. To je spodobna zadeva kjer se priporoča dovolj močan motor-najbolje 90 KM. Sicer pa če se ne spoznaš in kupuješ rabljen čoln, vzemi nekoga iz vrst poznavalcev (recimo morjeplovcev-fantje radi pomagajo), da čoln skupaj pogledata in se šele potem odločiš. Kolikor vem, delajo te čolne na Poljskem in kolega je z njim zadovoljen predvsem zato ker ima kabino, ki je uporabna in ko je močnejši maestral, posadko lepo zavaruje pred pljuskanjem valov v čoln. Pa uspešen nakup!
"Dalmatino povišču pritrujena"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti