Nakup novega motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Nakup novega motorja
Kupil sem Elan GT 495S, registriran na hrvaškem, kupil bi nov motor nekje med 115 in 130 konji, pa me zanima:
Kateri motor bi mi svetovali kupiti? (sam se nenako odločam med optimax 125, 2015 4t mercury 115 in 130 Evinrude E-tech)
Kakšna je razlika če kupim nov motor v SLO in si ga doli vpišem na čoln(je kakšen davek?), ali da na HR kupim motor?
Se mogoče bolj splača doli izpisat čoln in ga registrirat v SLO?
Vesel bom vsakega odgovora, Lp, Samo
Kateri motor bi mi svetovali kupiti? (sam se nenako odločam med optimax 125, 2015 4t mercury 115 in 130 Evinrude E-tech)
Kakšna je razlika če kupim nov motor v SLO in si ga doli vpišem na čoln(je kakšen davek?), ali da na HR kupim motor?
-
Daki
-
navtik_borut
- Admiral
Re: Nakup novega motorja
Samo napisal/-a:Kupil sem Elan GT 495S, registriran na hrvaškem, kupil bi nov motor nekje med 115 in 130 konji, pa me zanima:
Predvsem glej na težo motorja.
Kupi tistega, ki je najlažji!
Če že kupujem nekaj novega, pol bom vsaj tak kupo da je maximum na čolnu, ker še prtljaga+6 ljudi, + tuba, wakeboard etc.. in pol bi se po glavi tolkel da bi mi konjev zmankalo.
Nazadnje spremenil Samo, dne Pe Dec 04, 2015 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov