bayo imam prodano za 32 000 eur vendar še premišlujem odvisno kaj bomo jutri videli ni me pa strah ker bom ob sebi imel dva strokovnjakaadmin napisal/-a:Hmmm, glede cen je relativno, kot sem že pisal in pri nas je za tako Salpo že 50.000 EUR kar veliko, če ni diesel! No ja, glede na malo število ur je recimo da OK, vsaj 5 kovačev bo moral še spustit in bo barka šla že na letošnjo ruto!![]()
Drugače glede moči je 2 x 4.3 MPI motorji kar OK, seveda ni dirkalnik, noben cruiser ni. Francelj ima tako z motorji KAD32, ki so res da dizli, vendar pa je moči krepko manj (po vsakem motorju 50 KM) in gre barka čisto OK. Če bi bili notri 5.0 se pridobi 40 KM po motorju, se pa pridobi tudi enih 80 kg po motoju, kar pomeni, da imaš na barki stalno 2 osebi več, kar pa je spet vprašanje kaj si na koncu pridobil...
Mislim da je kar OK varianta za Gapija!
Salpa Laver 32,5 mnenja
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
DETR napisal/-a:bayo imam prodano za 32 000 eur vendar še premišlujem odvisno kaj bomo jutri videli ni me pa strah ker bom ob sebi imel dva strokovnjakaadmin napisal/-a:Hmmm, glede cen je relativno, kot sem že pisal in pri nas je za tako Salpo že 50.000 EUR kar veliko, če ni diesel! No ja, glede na malo število ur je recimo da OK, vsaj 5 kovačev bo moral še spustit in bo barka šla že na letošnjo ruto!![]()
Drugače glede moči je 2 x 4.3 MPI motorji kar OK, seveda ni dirkalnik, noben cruiser ni. Francelj ima tako z motorji KAD32, ki so res da dizli, vendar pa je moči krepko manj (po vsakem motorju 50 KM) in gre barka čisto OK. Če bi bili notri 5.0 se pridobi 40 KM po motorju, se pa pridobi tudi enih 80 kg po motoju, kar pomeni, da imaš na barki stalno 2 osebi več, kar pa je spet vprašanje kaj si na koncu pridobil...
Mislim da je kar OK varianta za Gapija!
No sej se kar trudimo da se kaj najde baje mamo en nočni izlet na Pag planiran
Ko te zastrupi te ne spusti
@matejk1
Lahko ti ponudim mojo barko Manno Marine 28,50, enakak dolžina kot Salpa 32 vedar VELIKO več prostora zunaj in tudi noter so kabine zelo prostorne in ločene z vrati. Velikost barke je 9,6m in kar 3,2m široka
Motorja sta Mercuiserja 4,3MPI z 220KM servisirana brez da se je šparalo!!!!
Zamenjani kolektorji, bencin pumpe, jermeni,vsako leto impelerji, filtri olje, svečke, ... Sem ziheraš in hočem da vse deluje kot je treba - sploh pri motorjih.
Če želiš se lahko slišiva in prideš pogledat, probat,.... Letnik barke 2007.
Zaradi naziva 28,50 lahko marsikje prišparaš,...
Lahko ti ponudim mojo barko Manno Marine 28,50, enakak dolžina kot Salpa 32 vedar VELIKO več prostora zunaj in tudi noter so kabine zelo prostorne in ločene z vrati. Velikost barke je 9,6m in kar 3,2m široka
Motorja sta Mercuiserja 4,3MPI z 220KM servisirana brez da se je šparalo!!!!
Zamenjani kolektorji, bencin pumpe, jermeni,vsako leto impelerji, filtri olje, svečke, ... Sem ziheraš in hočem da vse deluje kot je treba - sploh pri motorjih.
Če želiš se lahko slišiva in prideš pogledat, probat,.... Letnik barke 2007.
Zaradi naziva 28,50 lahko marsikje prišparaš,...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost