Yamaha 9.9 letnik 2001
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Yamaha 9.9 letnik 2001
Zdravo.
Pridajam yamaho 9.9 2taktno letnik 2001, pa me zanima koliksna je realna vrednost motorja. Motor je prakticno nov nima 50 delavnih ur.
Hvala
Pridajam yamaho 9.9 2taktno letnik 2001, pa me zanima koliksna je realna vrednost motorja. Motor je prakticno nov nima 50 delavnih ur.
Hvala
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
kocka napisal/-a:To da Yamahe in deli zanje držijo ceno, sem pa opazil že pri Rožeju, ko sem prišel po neko podložko(na ročki motorja) in jo je odšravfal s stare Yamahe dol, cena - kot nova, šel v katalog pogledat.(12eur) Na moj začuden izraz na faci je rekel:" Ja, saj ni nič slabša kot nova."
Kaj se čudiš.
Sigurno nove ni imel. Naredil ti je uslugo. Kaj bi raje čakal en teden na del in še enkrat prišel ponj. Porabil bi še enkrat čas in gorivo
Tudi meni je po telefonu rekel, da ima, potem pa 45min iskal kje bi bila in nazadnje iz stare dol odšravfal. Itak mu ni všeč, če sam servisiraš, kokodaka kot, da ti bo zastonj dal potem pa star del računa kot nov, brez računa. Tisto podloško bi dal stružit pa bi jih dobil 3 in še bolj kvalitetne. Saj sem prišel na servis in ne na kosovca.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
kr3mn1 napisal/-a:rožej te najprej napizdi, pol ti pa zaračuna rabljen del kot nov. Se mi je že 2x naredilo, da sem nekaj rabil, pokličem, imate novo-ja imamo, na koncu sem plačal za rabljen kos skoraj tolko kot za novega.
Od takrat sm na Delti
Mislim da kadar kaj nujno rabiš greš kar v Krško pa boš tam dobili nove dele.
Morate pa razumeti eno stvar. Kdorkoli ima servis je to njegov kruh in živi od tega.
Prav tako je dejstvo da ne poznam serviserja ki bi obogatel s servisiranjem.
Večina nas ima plovila za hobi in so naš konjiček. Moraš biti pripravljen da boš odštel nekaj denarja za to.
Res pa je da so rezervni za Yamaho svinjsko dragi, zakaj pa naj odgovorijo v Delti.
Italija je veliko cenejša o motorjih pa da ne govorimo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti