Pozdravljeni, muči me ena zadeva in sicer imam nov motor Honda, naslednji petek gre prvič v vodo za tri tedne.
Vse vredu in prav a kaj ko v servisni knjižici piše, da moram prvi servis napraviti že pri 20 urah. Zanima me ali bo kaj zelo narobe, če dopust preplujem brez prvega servisa pri 20 urih, saj vem da bom naredil več kot 20 ur (računam okoli 40 do 50H) in res ne bi želel iskati pooblaščenega serviserja in ponovno dajal čoln ven iz vode, da bi naredil servis? Nekako razmišljam, da bi dopust preplu do konca in ga v jeseni peljal na pooblaščeni servis in konzervacijo a se bojim, da bi mi na servisu kaj težili da se nisem držal ur saj ima motor tudi 5 let garancije in je zaradi tega ne bi rad izgubil?
Novi motor in servis
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
dej pooglej tole stran in najdi serviserja ki ti je blizu kraja dopusta, mislim da jih je nekaj prav blizu tebe
ttp://www.honda-croatia.com/servis/
pa ne ga srat pri novem motorju!!!! da ne boš ob garancijo...
ttp://www.honda-croatia.com/servis/
pa ne ga srat pri novem motorju!!!! da ne boš ob garancijo...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Živjo, gre za motor Honda 50KM. Sem govoril s serviserjem in je rekel, da kakšnih deset do dvajset ur viška lahko naredim brez problema, le da naj lepo utečem motor kot piše. Seveda, če bom našel kakšnega pooblaščenega serviserja na Krku, ki delo opravi tudi na vodi bom to storil saj je motor nov in se mi ga zdi škoda, da na začetku vse pokvarim, sam pa se tega ne bi lotil saj bom rabil pečat od serviserja drugače bo garancija prav tako splavala. Hvala vsem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost