Nakup starega čolna do 7m
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Customs-ali je nadkabina oz. stranska okna na tej Betini že gotova al se bo oblika okna še kaj spreminjala?
Res je,da se o okusih ne razpravlja,ampak meni so lepši originalni,čeprav bi lahko bili malo večji proti velikosti barke.
Drugače pa H2O-če ne bi rad imel sitnosti,kupi leseno 6m pasaro s 18/24 Torpedom-ziher je ne bo noben ukradel,še najmanj motor odšraufal. Premisli!!
Res je,da se o okusih ne razpravlja,ampak meni so lepši originalni,čeprav bi lahko bili malo večji proti velikosti barke.
Drugače pa H2O-če ne bi rad imel sitnosti,kupi leseno 6m pasaro s 18/24 Torpedom-ziher je ne bo noben ukradel,še najmanj motor odšraufal. Premisli!!
- customs
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Maribor-Sukošan
- Kontakt:
nac napisal/-a:Customs-ali je nadkabina oz. stranska okna na tej Betini že gotova al se bo oblika okna še kaj spreminjala?
Odpiralni del stekla ne gre večji zaradi notranjega dela kabine.
Zunanji del je komplet narejen iz stekla.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov