Nakup jeta
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
kr3mn1 napisal/-a:prvo kot prvo, se jetarji naučite glisirat min 300 metrov proč od obale. 90% vas je preblizu.
Dej dej...
Tko se bolje slisi direkt avspuh... da ne damo dzabe tolk dnarja
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
kr3mn1 napisal/-a:a toj fora. jest sm pa mislu, da vetr odpihuje brisače po obal
Jaz naceloma ne glisiram. Vedeti pa moras da jet na 5 vozlih ze nekako zgleda kot da glisira. In res ce je direkt izpuh tudi ropota kot da gre 50 vozlov... Ja seveda imas pa norce. Pred dvemi leti je en spizdil pred policijo direkt na plazo med kopalce... se je pa mal zajebal da je bil njihov policaj v kampu na dopustu. Pa se je je zgleda nekajkrat spotaknil ko je bezal. Bil precej obtolcen...
Se premal ce mene vprasas
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
MM:
to kar jest vidm, ni 5 vozlov, ampak 30+. Če 5+ gumice glisirajo, jet pa hitrejš od njih, ni ravno 5 vozlov. Če mene vprašaš, bi moral prepovedat vsem, ki imajo odprte izpuhe, samo to je druga tematika, isto kot čehi in poljaki, s predpotopnimi gliserji, pa izpuhe nad vodo ven, da ga slišiš v Zadar, kdaj s Krka štarta.
to kar jest vidm, ni 5 vozlov, ampak 30+. Če 5+ gumice glisirajo, jet pa hitrejš od njih, ni ravno 5 vozlov. Če mene vprašaš, bi moral prepovedat vsem, ki imajo odprte izpuhe, samo to je druga tematika, isto kot čehi in poljaki, s predpotopnimi gliserji, pa izpuhe nad vodo ven, da ga slišiš v Zadar, kdaj s Krka štarta.
kr3mn1 napisal/-a:tebe ne obsojam, ker nimam nič s teboj. Govorim pa za vse, ki jih lahko gledam vsako poletje, kako se pizdolirajo 50 metrov od obale, atiji pa v gostilni pir pijejo.
Pri nas pa ati spona jeta. Otroc pa v gostilni
A je komu poznan ta vodni skuter ?
http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=215231
Mal se mi zdi čudno da je 2011 letnik in ima samo 50 ur, pa na nemške registrske... Kakšna informacija bilo kdo ?
pa nikjer nisem še videl VXR z takim sedežem.
Lp
http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=215231
Mal se mi zdi čudno da je 2011 letnik in ima samo 50 ur, pa na nemške registrske... Kakšna informacija bilo kdo ?
Lp
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov