Kasko zavarovanje
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
theDamjan napisal/-a:Jaz lahko iz prve roke povem, da mi je Allianz plačal brez dodatnega vprašanja popolno izgubo, ko mi je barko od 9m odtrgalo iz boje in jo razbilo v skalah.
Mislim, da nobena zavarovalnica nima takšnih kritij, kot Allianz.
Pozdravljen.
Ali si zavaroval na hr. ali slo? in ali si imel črni vez?
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Teo77 napisal/-a:theDamjan napisal/-a:Jaz lahko iz prve roke povem, da mi je Allianz plačal brez dodatnega vprašanja popolno izgubo, ko mi je barko od 9m odtrgalo iz boje in jo razbilo v skalah.
Mislim, da nobena zavarovalnica nima takšnih kritij, kot Allianz.
Pozdravljen.
Ali si zavaroval na hr. ali slo? in ali si imel črni vez?
Hr in DA
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
***Naj bo vsak dan najlepši!
Re: zavarovanje hrvaška
easyrider napisal/-a:Allianz ponudba zavarovanje kasko, strojelom,prevoz plovila, vrednost plovila 30 000 eur cena 436 eur, generali vse enako cena 385 eur plus gratis sea help 1 leto
Meni so dali za isto vrednost 30.000:
442 pri alianzu
540 sava
430 adriatic
Moti me to da je bila ista barka lani pri adriaticu 359, pa tut v teh 70€ ni keč, ampak samo zavarovalnice in banke si lahko privoščijo tak tihi skok za 20%....
Sea help itaq plačam posebej, zato mi mogoče tale generali najbolj leži-povprašam.
Wellcraft 2600 Martinique
Zakaj ne preverite pri tujih zavarovalnicah?
Celo življenje sem imel pri Triglavu in plačeval kot norc v dobri veri.
Sedaj imam že 8 let pri nemški Bavaria-yacht, ki je specializirana samo za plovila in letala. Prvo leto, ko sem menjal je bilo skoraj 50% ugodneje. Zastopajo pa jo IBC iz Kopra.
Sedaj imam že 8 let pri nemški Bavaria-yacht, ki je specializirana samo za plovila in letala. Prvo leto, ko sem menjal je bilo skoraj 50% ugodneje. Zastopajo pa jo IBC iz Kopra.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Zakaj ne preverite pri tujih zavarovalnicah?
evo pišem, tole sem našel za stik če bo še kdo tomaz.fakin@aelia-assurances.com
Zmenjeno z Bavario preko omenjenega in izredno prijaznega g.Fakina, praktično po takšnih pogojih kot lansko leto... edina "ovira" je da imajo vse v angleščini ali nemščini-zame sicer to ni ovira, lahko pa komu bo oz. je.
Hvala kr en, pripiši v zadolžnico kako pivo
Aja pa za Velox si si še tadrugo zaslužu 
Hvala kr en, pripiši v zadolžnico kako pivo
Živjo
Ravno sem pred zavarovanje čolna. Nujno mora biti kasko, ampak so me zmotili splošni in posebni pogoji naših zavarovanic. Generali, triglav, adriatic in sava imajo napisano nekaj okrog posadke na barki, da kasko ne velja ali pa da mora biti mesto sidranja vpisano v karte kot primerno mesto za sidranje. Rad bi imel zavarovanega na boji v kampu tudi brez posadke.
Zanima me kje imate to zavarovano, da ne komplicirajo če čoln ni v marini.
Hvala in lep pozdrav.
Marolt
Ravno sem pred zavarovanje čolna. Nujno mora biti kasko, ampak so me zmotili splošni in posebni pogoji naših zavarovanic. Generali, triglav, adriatic in sava imajo napisano nekaj okrog posadke na barki, da kasko ne velja ali pa da mora biti mesto sidranja vpisano v karte kot primerno mesto za sidranje. Rad bi imel zavarovanega na boji v kampu tudi brez posadke.
Zanima me kje imate to zavarovano, da ne komplicirajo če čoln ni v marini.
Hvala in lep pozdrav.
Marolt
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta