Pozdravljeni,
mene pa zanima mnenje o temle čolnu:
https://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/murterino-600-oglas-24206951
Šel sem si ga že ogledat. Čoln je po straneh na določenih mestih namazan z nekim sivim kitom, zgleda kot flike.
Lastnik je rekel, da je bilo to od odrgnin na privezu in da ga je dobil kot kompenzacijo in nalašč ni hotel popravljati, da nebi kdo rekel, da je bil močno poškodovan. Mašina je Lomatec 60 konjev in je kitajec.
Ima mogoče kdo izkušnje s to firmo motorjev? Mašina je na videz zgledala kot nova, nič mastna in naj bi bil narejen servis na njej pred kratkim in naj bi imela samo 60 delovnih ur v 7 letih? Nikjer po trupu, razen tistih flik kita ni bilo videti, da bi bil prej poškodovan ali udarjen.
Zanima me vaše mneje, ali je vreden nakupa.
Hvala in lep pozdrav.
Mnenje o nakupu Murterino 600
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Mnenje o nakupu Murterino 600
Glede smotrnosti nakupa boš moral sam razmisliti kaj želiš, je to to kar hočeš, ohranjenost, ostali čolni v ponudbi, itd...
Glede cene tega čolna je tako, da je bil nov izjemno poceni, čisti dumping so se šli fantje iz Buzina... Cena novega je bila 99.999 kn, res ne s tako močnim motorjem, vendar... Nisem sedaj ziher, ali je bil davek v ceni (PDV) ali brez, mogoče še kje najdeš na netu, če pogooglaš...
Zaradi izjemno nizke cene, je bila tudi gradnja in njena kvaliteta na najnižji možni ravni, vgrajeni materiali najcenejši, stekla navaden pleksi (tudi Gobbi ali Cranchi ima plexi steklo!!!), vendar pa po drugi strani take barke po nekaj letih eksploatacije še vedno plujejo... Torej ne preveč komplicirat, če ti je všeč, se malo dogovori okrog cene, pa bo.
Glede cene tega čolna je tako, da je bil nov izjemno poceni, čisti dumping so se šli fantje iz Buzina... Cena novega je bila 99.999 kn, res ne s tako močnim motorjem, vendar... Nisem sedaj ziher, ali je bil davek v ceni (PDV) ali brez, mogoče še kje najdeš na netu, če pogooglaš...
Zaradi izjemno nizke cene, je bila tudi gradnja in njena kvaliteta na najnižji možni ravni, vgrajeni materiali najcenejši, stekla navaden pleksi (tudi Gobbi ali Cranchi ima plexi steklo!!!), vendar pa po drugi strani take barke po nekaj letih eksploatacije še vedno plujejo... Torej ne preveč komplicirat, če ti je všeč, se malo dogovori okrog cene, pa bo.
Ja res je, na koncu se bom moral sam odločit. Bom videl kako se da okoli cene dogovorit, potem pa karte na mizo. Hvala za nasvet.
Pusti stat te neke low cost kopije...moj kolega jo ima v tribunj na hrvaskem in je cisto nezadovoljen pravi da jo niti prodat ne more. On ima gor lombardini diesel.
Samo lupino je dobil za nekje okrog 5.000€ z ddv ki je reku da ga je naredila neka firma iz pule.
Imas calafurio za ta isti denar v italijo ki je 100 let bolj napredna...ali sciallino...
Samo lupino je dobil za nekje okrog 5.000€ z ddv ki je reku da ga je naredila neka firma iz pule.
Imas calafurio za ta isti denar v italijo ki je 100 let bolj napredna...ali sciallino...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov