elan 500
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
elan 500
Zelo sem bil interesiran za nakup istranke.....ampak me moti da je zadeva zelo počasna....pač polizpodrivna barka...no sedaj pa se zanimam za manjši gliser tipa elan 500
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=70382 ali mislite da je realna cena?....edino kar me moti pri tem gliserju je to da kabina nima nobenega "stila"...na pogled je čudno vse skupaj
....ali je kdo imel oz. ima tak čoln?....plovne lastnosti,nasplošno kako se obnaša zadeva na morju....vem pa da obnavlja en forumaš tak čoln,sam on verjetno ve malo povedat o lastnostih čolna,saj je še v delu 
Z barko si dvakrat srečen....ko jo kupiš ter ko jo prodaš
- panter
- Poročnik bojne ladje
- Kraj: Škofja Loka
- Kontakt:
Zdravo!
Jaz jo obnavljam. Načeloma naj bi bila kar dobro plovna. Vsaj tako mi je rekel prejšnji lastnik. Res da nima kabine nobene oblike, vendar pa se velik lepotni popravek doseže z steklom na kabini.
Nekako takole je blo pri meni...
Ali pa si preglej moj prispevek o obnovi, kako sem sedaj naredil in tudi dobro izgleda. Preden kupiš preveri v kakšnem stanju je krmna plošča. Pri meni je bla skoraj v prahu
Drugače pa je cena malo pretirana. Jaz več ko 4000 ne bi dal za tak čoln.
LP Leon
Jaz jo obnavljam. Načeloma naj bi bila kar dobro plovna. Vsaj tako mi je rekel prejšnji lastnik. Res da nima kabine nobene oblike, vendar pa se velik lepotni popravek doseže z steklom na kabini.
Nekako takole je blo pri meni...
Ali pa si preglej moj prispevek o obnovi, kako sem sedaj naredil in tudi dobro izgleda. Preden kupiš preveri v kakšnem stanju je krmna plošča. Pri meni je bla skoraj v prahu
Drugače pa je cena malo pretirana. Jaz več ko 4000 ne bi dal za tak čoln.
LP Leon
-
Morski_volk
- Kapitan
Res neverjetno kako pripomore steklo nad kabino k izgledu čolna
....pomoje če bi bile šipe na kabini malo lepše oblikovane bi izgledal tak čoln ravno fantastično
....ja saj tudi pomoje bi bila nekje realna cena okoli 4k euro,glede nato da ima selvo 60 gor
.....pa če je prikolca zraven toliko bolje
aja...pa volan ima na smotanem mestu....sploh si ne predstavljam kako lahko udobno glisiraš z volanom na takem mestu
.....če sem prav zasledil v tvojem albumu @panter boš ti volan imel na višjem mestu kot se spodobi....pa kokpit boš imel tudi predelan tako da se lahko vsaj obračaš na čolnu....bolj kot gledam se mi zdi zares smotano narejena tale original verzija elan 500 
aja...pa volan ima na smotanem mestu....sploh si ne predstavljam kako lahko udobno glisiraš z volanom na takem mestu
-
Morski_volk
- Kapitan
kocka napisal/-a:Nima modernih oblik je simpatičen čolniček. Mene pa zanima kako je pa z vožnjo take barčice. Meni osebno je zelo slabo pregledna (v smislu da lahko nekaj ali nekoga povoziš-že srečal pametnjakoviče ki so plavali 150m od obale).
ja sej to je to,za božjo voljo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov