Spust čolna v sloveniji
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Spust čolna v sloveniji
Pozdravljeni.
Zanima me kje po navozu spuščate čoln v morje v Sloveniji. Zanima me kam daste prikolico koliko stane itd....
Jaz prakticiram Izolsko marino pa mi vedno komplicirajo za prikolico.
l.p. Franci
Zanima me kje po navozu spuščate čoln v morje v Sloveniji. Zanima me kam daste prikolico koliko stane itd....
Jaz prakticiram Izolsko marino pa mi vedno komplicirajo za prikolico.
l.p. Franci
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
Ali okrog teh dveh spustil potem lahko pustiš avto + prikolico in koliko stane?
Mi plačamo v izolski marini za spust simboličnih 10€ jadralnemu klubu Burja in sploh mi ni problem plačati za spust ampak problem se začne pri parkiranju ker pod nobenem pogojem ti ne dovolijo parkiranja prikolice za en dan.
l.p. Franci
Mi plačamo v izolski marini za spust simboličnih 10€ jadralnemu klubu Burja in sploh mi ni problem plačati za spust ampak problem se začne pri parkiranju ker pod nobenem pogojem ti ne dovolijo parkiranja prikolice za en dan.
l.p. Franci
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
jet-ski napisal/-a:jaz osebno ti priporočam sečo-proti gostilni ribič.tam je tako,tam lahko pustiš tudi avto s prikolico-2-3 na teden pridejo redarji-slaba stran
ja sej najlažje tako
Z barko si dvakrat srečen....ko jo kupiš ter ko jo prodaš
Tom, ne vem, če je čisto tako. O tej temi smo govorili že tukaj:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... highlight=
Meni so predstavili spust kot last Navtičnega društva, ki dovoljuje spust samo njihovim članom. Samo morda je res vse tako bolj na pol legalno, ker ni nobenega obvestila, da je samo za člane, piše samo: Spust plovila na lastno odgovornost.
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... highlight=
Meni so predstavili spust kot last Navtičnega društva, ki dovoljuje spust samo njihovim članom. Samo morda je res vse tako bolj na pol legalno, ker ni nobenega obvestila, da je samo za člane, piše samo: Spust plovila na lastno odgovornost.
Pozdravljen "plinko" in ostali.
Meni je pred 2,5 leti predsednik kluba (mislim da je Ražman Edi) tako dejal.
Rampa je občinska last in lahko kdorkoli spusti v vodo.
Če pa rabiš vodo in elektriko je strošek - za to plačaš članarino kot član.
Seveda kot član društva imaš še druge ugodnosti (lahko se včlaniš v ribiško društvo, skuščine, sestanki društva, lahko si bolj ali manj aktiven...).
Ko sem imel čoln sem se včlanil, da ni problemov. Strošek cca 30 EUR na leto pokriješ že z 2-3 spusti.
Po končani vožnji in dvigu lepo opereš čoln...
Videl pa sem, da je na tej rampi precej pomorcev spuščalo čoln v vodo, ki niso bili člani. Prišli so, spustili čoln v vodo, ga dvignili in odšli.
Lepa beseda zmeraj mesto najde. Potrebno je stopiti v Ankaran in se zmeniti.
LP
Meni je pred 2,5 leti predsednik kluba (mislim da je Ražman Edi) tako dejal.
Rampa je občinska last in lahko kdorkoli spusti v vodo.
Če pa rabiš vodo in elektriko je strošek - za to plačaš članarino kot član.
Seveda kot član društva imaš še druge ugodnosti (lahko se včlaniš v ribiško društvo, skuščine, sestanki društva, lahko si bolj ali manj aktiven...).
Ko sem imel čoln sem se včlanil, da ni problemov. Strošek cca 30 EUR na leto pokriješ že z 2-3 spusti.
Po končani vožnji in dvigu lepo opereš čoln...
Videl pa sem, da je na tej rampi precej pomorcev spuščalo čoln v vodo, ki niso bili člani. Prišli so, spustili čoln v vodo, ga dvignili in odšli.
Lepa beseda zmeraj mesto najde. Potrebno je stopiti v Ankaran in se zmeniti.
LP
V upravljanju in uporabi ga ima pomorsko društvo Ankaran tako da
pri Sveti Katarini moraš biti član za spust (tudi sam sem), razen če si zelo zgoden in ni nikogar od uprave društva. Ampak te pa dobijo, ko ga je potrebno ven potegnit in na dolgi rok je škoda, da se zameriš. Novih članov pa nimajo preveč interesa sprejemat, ker je že sedaj gneča in potem se skoraj stepejo, ko eden na spustu ispira motor, trije pa čakajo da dajo čoln v vodo. Letos sem slučajno šel v kamp Adrija,(vikend)ki je 200m naprej in ko so mi rekli, da imam spust že s kampom plačan, sem ga raje imel in spustil v kampu, da sem ga imel čez noč na očeh, plus pomol je zaščiten z gumi cevmi in ga lahko privežeš ta čas ko odmikaš avto. Bistveno lažje pa ga potegneš ven v Sv. Katarini sploh, če so valovi.
pri Sveti Katarini moraš biti član za spust (tudi sam sem), razen če si zelo zgoden in ni nikogar od uprave društva. Ampak te pa dobijo, ko ga je potrebno ven potegnit in na dolgi rok je škoda, da se zameriš. Novih članov pa nimajo preveč interesa sprejemat, ker je že sedaj gneča in potem se skoraj stepejo, ko eden na spustu ispira motor, trije pa čakajo da dajo čoln v vodo. Letos sem slučajno šel v kamp Adrija,(vikend)ki je 200m naprej in ko so mi rekli, da imam spust že s kampom plačan, sem ga raje imel in spustil v kampu, da sem ga imel čez noč na očeh, plus pomol je zaščiten z gumi cevmi in ga lahko privežeš ta čas ko odmikaš avto. Bistveno lažje pa ga potegneš ven v Sv. Katarini sploh, če so valovi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost