Pozdravljeni
Sem bodoci kupec barke. Prosim za vase mnenje glede barke Gradac 5,9 z notranjim motorjem DMB 9Ks. Zaniamjo me plovne lasnosti omenjenega tipa barke.
Nadalje, če kdo pordaja podobno barko - pasara, dalmatinka, primorka.....sem resen kupec.
Že vnaprej hvala za info
Gradac 5,9
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Pomisleke bi imel edino pri motorju. Sicer vem, da se jih ogromno vozi po morju še iz časov prejšnje države.
Zadnjič sem si ogledoval tak motor v trgovini v Puli pa name vsaj po kvaliteti izdelave ni pustil kakšnega dobrega vtisa. Sestavljen in pobarvan je bil motor vsaj na oko zelo površno kar čez vsa tesnila, barva je malo razlita - nekje je sploh ni... Vem, da to ne vpliva na samo uporabnost motorja pa vseeno - zadeva je konec koncev le nova in mora biti dobro narejena.
Zadnjič sem si ogledoval tak motor v trgovini v Puli pa name vsaj po kvaliteti izdelave ni pustil kakšnega dobrega vtisa. Sestavljen in pobarvan je bil motor vsaj na oko zelo površno kar čez vsa tesnila, barva je malo razlita - nekje je sploh ni... Vem, da to ne vpliva na samo uporabnost motorja pa vseeno - zadeva je konec koncev le nova in mora biti dobro narejena.
Kdo je na strani
Po forumu brska: betinjan in 6 gostov