Mnenje

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
kixon
Praporščak
Kraj: MB

Mnenje

OdgovorNapisal/-a kixon » Po Okt 26, 2020 11:39

To je nakaj v stilu, kar iscemo https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID=310879&title=Quicksilver%20700%20Weekend2008%20for%20sale:%2038000.-EUR

Kak se ti VW motorji obnesejo? Imam obcutek da bi to znalo biti premalo mocno. So dovolj vzdrzljivi? Stroski vzdrzevanja?
Meni se te resitve pogona na os zdijo najmanj komplicirane ... se motim?
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Mnenje

OdgovorNapisal/-a pinosat » Po Okt 26, 2020 11:54

Kiki, ta mi je bolj všeč... sem gledal lani enega...jaz sem bolj pristaš zunanjih motorjev...s tem, da pri tem je morda 150 konjev res bolj malo... če se samo spomnim problemov, ki jih ima kolega z notranjim motorjem....

https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 42000.-EUR
Nazadnje spremenil pinosat, dne Po Okt 26, 2020 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Po Okt 26, 2020 12:11

Glede na vse prebrano se bojim, da imajo v Zaprešiću samo nova plovila realne ure..
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Po Okt 26, 2020 12:14

tomaz_slo napisal/-a:Glede na vse prebrano se bojim, da imajo v Zaprešiću samo nova plovila realne ure..

Tomaž, to vem ja, sestrična je kupila tam Leader805, v prvih 2 mesecih 3000 dodatnih eurov...dal sem bolj primer, ker sem bil na takem ocqueteau , pa če bi imel denar...sem pa še nekje videl en oglas zanj, samo ga ne najdem na brzino...
dejmimer
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a dejmimer » Po Okt 26, 2020 12:52

pinosat napisal/-a:...sem pa še nekje videl en oglas zanj, samo ga ne najdem na brzino...

Tega?
https://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi ... s-32372642
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Po Okt 26, 2020 15:09

Eventuelni nakup v Zaprešičih, bodi previden, so namazani z vsemi žaubami.
mašinfirer
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Po Okt 26, 2020 15:58

dejmimer napisal/-a:
pinosat napisal/-a:...sem pa še nekje videl en oglas zanj, samo ga ne najdem na brzino...

Tega?

tega sem gledal, ja ...
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Po Okt 26, 2020 21:47

pinosat napisal/-a:
dejmimer napisal/-a:

Tega?

tega sem gledal, ja ...
Kiki, drugače je pa član Teo77 imel točno tak motor v svojem čolnu...piši mu na zasebno, meni je ful hvalil motor, je pa ga imel na Coverline 640, ki je tudi mene zanimal...
Uporabniški avatar
Galex
Viceadmiral
Kraj: Portorož

OdgovorNapisal/-a Galex » Sr Dec 02, 2020 22:03

kaj je to za ena reč ??

https://baltyacht.pl/en/?page_id=4504

jih vidiš s 80 konjskim motorjem...čoln preko 8m...kakšna nova smernica navtike ?
Uporabniški avatar
Paco
Admiral
Kraj: Lj-Pag

OdgovorNapisal/-a Paco » Če Dec 03, 2020 09:19

Taka je pri nas v luki. Ko je mirno pac pluje ker je to bolj skiff barka kot pa kaj drugega, visoka kabina da ogromno prostora, ko pa pihne je zadnji cas da zacnes recitirat iz Biblije in Korana hkrati.
pojdi se z bikom bost!
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Dec 03, 2020 10:35

A se lahko "pošlepam" čez tole temo, ker me nekaj nervira že dlje časa... Vsakič, ko nekdo objavi link in zraven napiše "nekaj takega iščem" - ko potem kliknem na link (če je ta seveda na mornar.net, me vrže na začetno stran mornarja. Tudi če kopiram link in objave in ga prilepim v ukazno vrstico, se zgodi isto... Pa sem probal tudi IE, EDGE, CHROME, vedno je isto... Ko pa nekdo objavi link od Njuškala ali pač kaj tretjega, pa mi vse lepo poveže...

Kje bi lahko bil problem?
Hvala, pa sorry avtorju, če smetim po temi...
Lep dan vsem!
Green to green or red to red, safely go ahead!
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Dec 03, 2020 11:18

BOJA napisal/-a:A se lahko "pošlepam" čez tole temo, ker me nekaj nervira že dlje časa... Vsakič, ko nekdo objavi link in zraven napiše "nekaj takega iščem" - ko potem kliknem na link (če je ta seveda na mornar.net, me vrže na začetno stran mornarja. Tudi če kopiram link in objave in ga prilepim v ukazno vrstico, se zgodi isto... Pa sem probal tudi IE, EDGE, CHROME, vedno je isto... Ko pa nekdo objavi link od Njuškala ali pač kaj tretjega, pa mi vse lepo poveže...

Lep dan vsem!

Če te link vrže na začetno stran, ta oglas ne obstaja več... Isto bo tudi na Njuškalu, če je med tem zadeva že umaknjena, potekel oglas, itd... Ni problem na forumu, niti ne pri tebi, pač zadeva na katero klikneš ne obstaja več. :wink:
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Če Dec 03, 2020 13:45

BOJA napisal/-a:A se lahko "pošlepam" čez tole temo, ker me nekaj nervira že dlje časa... Vsakič, ko nekdo objavi link in zraven napiše "nekaj takega iščem" - ko potem kliknem na link (če je ta seveda na mornar.net, me vrže na začetno stran mornarja. Tudi če kopiram link in objave in ga prilepim v ukazno vrstico, se zgodi isto... Pa sem probal tudi IE, EDGE, CHROME, vedno je isto... Ko pa nekdo objavi link od Njuškala ali pač kaj tretjega, pa mi vse lepo poveže...

Lep dan vsem!

Kot ti je Admin obrazložil...oglasa ni več in te vrže na začetno stran. No, kar se pa Njuškala tiče, vidiš, ta link, ki ga je dejmimer dal gor je kazal na Ocqueteau 725, zdaj pa na istem linku vrže ven 585 Merry Fisher, pomeni, da je dotični oglaševalec samo popravil isti oglas in spremenil vse skupaj.
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Če Dec 03, 2020 15:52

pinosat napisal/-a:No, kar se pa Njuškala tiče, vidiš, ta link, ki ga je dejmimer dal gor je kazal na Ocqueteau 725, zdaj pa na istem linku vrže ven 585 Merry Fisher, pomeni, da je dotični oglaševalec samo popravil isti oglas in spremenil vse skupaj.

To pa zato, ker so oglasi na Njuškalu plačljivi in oglaševalci na ta način šparajo...
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Pe Dec 04, 2020 08:26

Hvala admin in pinosat za odgovore... Edino, kar sem enkrat opazil in mi je bilo čudno (zato sem tudi pisal o tem) je bilo to, da sem kliknil oglas na forumu in padel na začetno stran mornarja, potem pa je nekdo za mano komentiral v stilu "u, lepa barka ja, vredna ogleda"... Zato sem pomislil, da meni nekaj štrika... Grem zdaj pa probat... Bom dal en aktivni link kar tukaj spodaj, potem ga pa kliknem, pa da vidim :)
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 56900.-EUR

Evo, pa javim v naslednjem postu...
LP, hvala in srečno
BOJA
Green to green or red to red, safely go ahead!

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 5 gostov