V prejšnjem postu, ki je bil razlog za preusmeritev teme sem napisal:
Sedaj pa še nekaj povsem off-topic. Ko sem gledal link od Novinca in cenik na njemu, sem se spomnil ene debate z veliko hude krvi okrog IPS-a. Vnel se je dvoboj ali je Joystick pri IPS serijski? Logično je, da bi bil, vendar očitno NI. Zanj je treba tudi pri Jeannea-ju doplačati in to celih 13.400 EUR z davkarijo! No v tej ceni so še flapi in tepih v kokpitu, vendar vrednost tega dvojega je največ 2.000 do 2.500 EUR, ostalo pa je Joystick!
Link na cenik, ki ga omenjam je:
http://www.euromarine.si/uploads/tx_boa ... SLO_02.pdf
LP, Administrator
admin napisal/-a:Pozdravljen Boki!
Sedaj pa še nekaj povsem off-topic. Okrog IPS-a. Vnel se je dvoboj ali je Joystick pri IPS serijski? Logično je, da bi bil, vendar očitno NI. Zanj je treba tudi pri Jeannea-ju doplačati in to celih 13.400 EUR z davkarijo! No v tej ceni so še flapi in tepih v kokpitu, vendar vrednost tega dvojega je največ 2.000 do 2.500 EUR, ostalo pa je Joystick!![]()
![]()
LP
Pa še jaz na off. Že takrat sem povedal iz prve roke in nisem nabijal, kot večina (da sem nekje slišal ali prebral), da je treba za joystick doplačati 12 jurjev. (Videl na računu frenda. na 350.000 eur še 12.000 za kurčevo palčko. Oprostite - software) Mogoče nekateri proizvajalci res šenkajo. A brez skrbi. To ste že plačali drugje!