Prilepi raje z lepilom ala Kent, a močnejšim, ker bo enako držalo, pokalo in škripalo pa ne bo kot bi z poliestrom.
Oni jezik spodaj potegni do dna.
Sessa 19 Rapala
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Sessa 19 Rapala
Gor na premec naj gre stat nekdo s 100 kilami ti pa notr glej če se premakne. Je pa ful mali prostorček spredaj, sem mislil da je večja postelja.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Ja po slikah sem si tudi sam predstavljal, da bo v kabini malo več prostora. Ko pa sem čoln videl v živo pa sem hitro spoznal da je 19 feet samo 19 feet
Samo če bo uspela predelava konzole kot sem si zamislil, bosta na čolnu lahko 2 prav lepo spala 
Tjaz napisal/-a:H2O napisal/-a:Tjaz napisal/-a:Pohvalil bi rad tudi Davida iz navtike Rožej ki si je vzel čas in pogledal motor pred nakupom (in povedal vse kar bo potrebno zrihtat+cene) in ga kasneje tudi poservisiral!
David je bišvi forumaš (Daki), ki je na žalost zaradi nestrpnežev zapustil ta forum
Vem. Škoda! Se ga pa se vedno lahko najde na konkurenčnem forumu kjer je zelo aktiven![]()
Hvala vsem za odgovore, bom malo spremljal ponudbo in nabavil ko se kaj pametnega pojavi
Kako bi prišel do kontakta? Imam namreč za naredit velik servis pa o tem Dakiju slišim samo pohvale na tem forumu
Navtika Rožej: https://www.navtika-rozej.si/
bravo bravo...samo zdaj pohiti, da te sezona ne prehiti 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov