Wow. Noro kolk ga pljuska čez.
Men pri riotu tudi v precej bolj razburkanem ne meče tkole vode, bolj ob straneh prileti kaj mimo, tkole direkt počez pa ne.
Antares 750 OB
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Antares 750 OB
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
V lasti imam antares 7 OB, kakšne 4 mesece..v tem času sem naredil cca 50 ur (sem ga pošteno "uvedel")..v pretežno zimskem In vetrovnem vremenu. Moram rečti, da je čoln res odličen..zapreš se v kabino in via...piš valov, veter, zvok motorja..to so zame tisti moteči faktorji, ki jih pri tem plovilu praktično ni, pod pogojem, da si zaprt v kabino..Pregled iz krmarskega stola odličen in udoben.
Je pa čoln občutljiv na veter..kar je problem v marini, vendar tudi to z uporabo bow trusterja, postane hec..na tej dolžini realno 6.5 m (7.5 m s kopalno plošcadjo) lahko zasilno prenočijo 4 osebe, ima wc, mini kuhinjo...in zunaj veliko ležalnih površin za poletne mesece..
Edina napaka...ko ga naložiš z vso dodatno opremo, je presneto drag..
Je pa čoln občutljiv na veter..kar je problem v marini, vendar tudi to z uporabo bow trusterja, postane hec..na tej dolžini realno 6.5 m (7.5 m s kopalno plošcadjo) lahko zasilno prenočijo 4 osebe, ima wc, mini kuhinjo...in zunaj veliko ležalnih površin za poletne mesece..
urko napisal/-a:V lasti imam antares 7 OB, kakšne 4 mesece..v tem času sem naredil cca 50 ur (sem ga pošteno "uvedel")..v pretežno zimskem In vetrovnem vremenu. Moram rečti, da je čoln res odličen..zapreš se v kabino in via...piš valov, veter, zvok motorja..to so zame tisti moteči faktorji, ki jih pri tem plovilu praktično ni, pod pogojem, da si zaprt v kabino..Pregled iz krmarskega stola odličen in udoben.
Kakšen motor imaš gor?
Teo77 napisal/-a:Ok hvala za info.
Pred leti si ti tudi povpraševal o teh čolnih...kaj si potem kupil?
Jaz gledam pa ne najdem nič pametnega.
Razen katerega damorja 700 ali pa betino 700.....nevem kakšna je kaj plovba z temi čolni ( nisem se še peljal )
En čas sem gledu sesso sam je predraga za moj žep ima pa osovinski pogon.
l.p.
Teo kaj si potem kupil? Kupujem nekaj podobnega za to sprašujem.
Pozdravljen.
Kupil sem antaresa 760. Z Nanni 200 km močmi.
Super zadovoljen z barko plovna hitrost 12 do 15 nm.
Malo počasna na začetku potem ko se jo pa navadiš pa odlično....ne buta ne skače tudi ziba se dosti manj kot klasični kruzerji in čolni. Barka ni visoka in verjetno to pripomore temu.
Skratka zadovoljen.
l.p.
Kupil sem antaresa 760. Z Nanni 200 km močmi.
Super zadovoljen z barko plovna hitrost 12 do 15 nm.
Malo počasna na začetku potem ko se jo pa navadiš pa odlično....ne buta ne skače tudi ziba se dosti manj kot klasični kruzerji in čolni. Barka ni visoka in verjetno to pripomore temu.
Skratka zadovoljen.
l.p.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost