Pozdravljeni,
odločam se za nakup rabljenega plovila acm heritage 26, 8x2.6m, vgrez 70 cm, z disel motorjem volvo penta TAMD 31, z veliko serijske in dod. opreme, pa me zanima Vaše mnenje, če mogoče gdo pozna to plovilo, kvaliteta izdelave, motor, itd... mi je blazno všeč in verjetno bo to moje naslednje plovilo!
LP
nakup rabljenega plovila
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
meni je barka zelo zelo vredu sem jo videl naredil krog z njo vožnja je bila zelo udobna valove požira kot da jih ni motorjev se skorajda ni slišalo in morem rečt superca je pa res da ti more bit všeč ta stil barke,,
barka porabi okrog 40 litrov po oceni lastnika, glisira vredu edino nekam fejst okretna oziroma odzivna se mi ni zdela je pa res da sem jaz navajen na gliserje kar pa je cist drugi svet in način vožnje
barka porabi okrog 40 litrov po oceni lastnika, glisira vredu edino nekam fejst okretna oziroma odzivna se mi ni zdela je pa res da sem jaz navajen na gliserje kar pa je cist drugi svet in način vožnje
Ja kot pravi že gobbi! Barka je dobra, vse ACM so! Njihova kvaliteta je krepko nad ostalim francoskim "sranjem", kot sta Jeanneau in Beneteau... Tako je tudi s ceno, ki je nekako dvakratnik Jeanneau-jeve barke podobne velikosti in zasnove. Če je cena visoka lahko sklepaš, da je barka OK, tako kot vsaka stvar. Tudi Mercedes je krepko boljši od Honde, pa čeprav se mogoče večkrat pokvari kot japonski stroj...
Sem jo vozil in sem podobnega mnenja kot gobbi. Pluje se lepo, okretnost pa je na ravni poldeplasmanca. To pač ni gliser...
LP
Sem jo vozil in sem podobnega mnenja kot gobbi. Pluje se lepo, okretnost pa je na ravni poldeplasmanca. To pač ni gliser...
LP
Motorji so dobri, noben Volvo diesel ni bil kaj posebej slab. Glede porabe je na polnem gasu nekje med 35 in 40 litri na uro. No normalno boš s to barko pri potovalki shajal nekje z 20 l/h, povprečje pa se bo spustilo pod 15 l/h.
So pa ZELO sumljive delovne ure. 180 jih s tako barko narediš v eni sezoni, ne pa v šestih??? No recimo, da se je lastnik res malo vozil, vendar na sezono z relativno počasno barko narediti manj kot 40 ur, se mi ne zdi logično... Preveri, če je to res, ker jaz sem 99%, da je nek "šmugl".
LP
So pa ZELO sumljive delovne ure. 180 jih s tako barko narediš v eni sezoni, ne pa v šestih??? No recimo, da se je lastnik res malo vozil, vendar na sezono z relativno počasno barko narediti manj kot 40 ur, se mi ne zdi logično... Preveri, če je to res, ker jaz sem 99%, da je nek "šmugl".
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov