sea ray 270 sundancer
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
sea ray 270 sundancer
plovilo je letnik 96, a ima le 230 ur. Notranjost in sedeži so kot novi. Malo me sedaj skrbi poraba, ker se mi vozimo veliko in ne prav počasi. Gledam tudi za glastronom 249 gs z pento 5.7, to plovilo pa je letnik 2005. dobim ga za manj kot 30000 s slo zastavo. kako bi se odločili vi. L.P. Bobi
Jaz bi vzel mlajšega Glastrona, je sicer malo manjši vendar pa porabi manj goriva za isto pot. Ni pa nujno da je bolje ohranjen in vzdrževan od starejšega Searaya, zato priporočam podroben ogled in preizkus. Sem že videl 1 leto stare gliserje za zjokat. Vse je odvisno od lastnika-ov. Uspešen nakup.
lpg
lpg
https://medisken.si
Re: sea ray 270 sundancer
bobi 71 napisal/-a:plovilo je letnik 96, a ima le 230 ur. Notranjost in sedeži so kot novi. Malo me sedaj skrbi poraba, ker se mi vozimo veliko in ne prav počasi. Gledam tudi za glastronom 249 gs z pento 5.7, to plovilo pa je letnik 2005. dobim ga za manj kot 30000 s slo zastavo. kako bi se odločili vi. L.P. Bobi
Hm ,če primerjam po znamkah je searay za mene veliko boljša znamka od glastrona .Sam ti predlagam raje vzemi malo mlajšega searaya kot glastrona.
Starost plovila pa tudi veliko veliko nekaj pomeni tako ,da oba preglej temeljito .
Poglej še malo druge znamke in ne postavljaj filtra 30.000 verjemi ,da če nekdo sedaj prodaja za 35.000 sem zelo siguren ,da bo spustil ceno tudi na 30.000 .Sedaj prodati plovilo je velika umetnost tako ,da eno je želja drugo realnost .
elpenestro
- Naddesetnik
Sea Ray
Prijatelji forumisti, in ko smo ze pri Sea Ray-ih, kaksno je vase mislenje glede tegale:
http://www.boatshop24.com/web/de/suchen ... id=2071848
Hvala vsem za mnenja in nasvete
http://www.boatshop24.com/web/de/suchen ... id=2071848
Hvala vsem za mnenja in nasvete
Jaz sem imel podoben čoln, Searay 275, že novejši model. Pri njem nisem našel ene stvari, ki bi jo jaz drugače naredil na barki. Zelo dober in kvaliteten čoln. Res super.
Motila me je edino širina 2,59m, kar se je poznalo na vodi pri večjih valovih ali pa ko je bilo več ljudi na barki.
Mislim da ima ta 325-tka okrog 6ton, ne pa 4, kot piše v oglasu.
lp
Motila me je edino širina 2,59m, kar se je poznalo na vodi pri večjih valovih ali pa ko je bilo več ljudi na barki.
lp
-
Original-One
- Viceadmiral
kroky napisal/-a:Jaz sem imel podoben čoln, Searay 275, že novejši model. Pri njem nisem našel ene stvari, ki bi jo jaz drugače naredil na barki. Zelo dober in kvaliteten čoln. Res super.
lp
To je pa res precej ozka barka, glede na višino in dolžino. 240 SS je širok 2,6M.
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti