pozdravljeni
imela bi vprašanje, kje bi dobila oz. če ima kdo navodila v slovenščini za gps http://www.hisanavalovih.com/image_hisa ... ne_C80.jpg imamo točno takega kot je na sliki. ko smo čoln kupili so samo na hitro pokazali in to je bilo to...
lp
gps raymarine c80
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
gps raymarine c80
Nazadnje spremenil sasa, dne To Jun 29, 2010 16:46, skupaj popravljeno 1 krat.
hehe preden sem dojela, da tud če napišem kater model čolna je ne boste vedl kter gps je, sem to napisala in itak tako pustila in oddala, hehe., pa še pred tem sploh nisem vedela oznake, sem šele ko sem že pisala najdla slikco in pod njo napisan model..jah se zgodi...ženske
))
problem je ker je vse v angleščini in dokler sem na čolnu jaz je ok, ko pa mene ni je pa kriza ker ne znajo lih najbol anglešk, zato rabim slovenska navodila...sem že klicala tja kjer je bil čoln kupljen pa jim čist lepo dol visi tud za par stvari k ne delajo...tema od teme...
res bi lepo najlepše prosila tistega, ki jih ima v slovenščini, če se mi javi
najlepša hvala
problem je ker je vse v angleščini in dokler sem na čolnu jaz je ok, ko pa mene ni je pa kriza ker ne znajo lih najbol anglešk, zato rabim slovenska navodila...sem že klicala tja kjer je bil čoln kupljen pa jim čist lepo dol visi tud za par stvari k ne delajo...tema od teme...
res bi lepo najlepše prosila tistega, ki jih ima v slovenščini, če se mi javi
najlepša hvala
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov