PICTON

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

PICTON

OdgovorNapisal/-a kocka » Če Jul 29, 2010 07:49

Zanima me, če kdo pozna to podjetje iz Anglije ali pa Nove Zelandije(nisem siguren), ki se ukvarja z proizvodnjo plovil in plovila kakšne kvalitete proizvajajo. Sem namreč zasledil čoln ki mi je všeč, vendar jih tudi na googl-u ni veliko.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Avg 02, 2010 16:22

Sem ga šel pogledat in čoln mora imet plovne da gate trga(globoki V od premca do krme), samo je zanemarjen(mogoče sta dva vijaka iz rf.) Krmna ojačana rf pločevino spodaj počen gelcoat in še dlje. Važn da plava na vodi ane. :evil: Sem prišel domov in močno objel svojega lepotca. :lol:
Whisky
Desetnik

OdgovorNapisal/-a Whisky » Pe Avg 06, 2010 13:27

Pozdravljen,
sam imam Picton-a, in moram reči, da ima res dobre plovne lastnosti. Podjetje je iz VB in ima dolgoletno tradicijo izdelave. Večinoma izdelujejo plovila za obalno stražo, vojsko in policijo. Posebnost je debelejša zunanja plast in dodatne ojačitve trupa (napram konkurenci). Mislim da si naletel na poškodovan čoln kot posledico napačne uporabe (udarec ob dno ali podobno) in ne zaradi slabe izdelave.

lp
Uporabniški avatar
kocka
Admiral

OdgovorNapisal/-a kocka » Pe Avg 06, 2010 19:44

Saj ni bilo govora o kvaliteti ampak o vzdrževanju oz. o nevzdrževanju lepega plovila. Sam sem namreč tega mnenja da kar imam vzdržujem kot je treba ali pa nimam.
Whisky
Desetnik

OdgovorNapisal/-a Whisky » Po Avg 09, 2010 15:33

Kateri model si pa sel gledat?

lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov