Sicer ne vem, kje bi ga lahko zastonj spustil notri, ampak po mojih izkušnjah je dosti ceneje kot pri nas in teh pet EUR ni celi vrag, verjetno pa se da tudi z kakim pivom plačati.
Na Lošinju imaš spust v kampu Poljana stane pa 43 kun, to je zelo poceni. Jaz bom tudi na Lošinju v sredi ali proti koncu julija mogoče pa se kje srečama.
No jaz sem pa v tisti rumeni vili na levi ob cesti pred novo bencinsko pumpo.
Mogoče pa se srečama, imam plovilo predstavljeno v rubriki moja plovila, če slučajno zagledaš to gumico pol sem jaz;)
A rumeno vilo misliš Impolski dom, hehe? Tudi sam sem namenjen tja, ker je za privez poskrbljeno pa slucajno mam neke veze v impolu. Če si iz Bistrce, potem lahko da se celo poznama. Pa ni panike, če bomo istočasno ker vem da ma dom dve boji
Ja na Ruti sem se tolikokrat privezal ob Lipnikov čoln, da sem bil na koncu brez bokobranov. Vsakič ko sem se odvezal, sem mu kakšnega pustil na čolnu.
Mike, ti si imel srečo, da si Lipniku pustil bokobrane, jih lahko vsaj nazaj kupiš. On je meni pustil dva metra dolgo in 20mm debelo vrv privezano na moj lok in sma jo takoj namotala na propeler in to že v prvem zalivu na ruti. Še dobro da mi ni preveč zvilo propelerja.