Tako se godi..

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Po Jun 06, 2011 18:37

mamaMicka napisal/-a:Emmm...
Pol res....
To je moj sosed, je ličar in klepar, hvalil ga pa nisem, ker Ribnčana pač ne gre hvaliti!!! :)
Pa se dokaz, da ne bo kdo k meni prisel po kaksen evro :)

mamaMicka napisal/-a:Ko sem jaz enega na tem forumu spraseval za ta coln me je opozoril na motor. Forca ne delajo vec, preveri kako je z dobavljivostjo delov. Cena tega čolna pa pada. Na zacetku, ce se ne motim je bil 5500€. Je pa tip moj sosed. Ima ličastrtvo in kleparstvo. Jaz ga potem nisem sel gledat, ker sem dobil drugega.

Poznam ga pa točno tolko, ker sem sel k njemu 2x po predračun za ličanje. Pa enkrat sem gledal enega maxi skuterja, katerega je potem kupil moj oče. Ni ga nic vozil, ker ga je kupil samo za probat in prodat...
Drugace on kar veliko uvaza iz italije, verjetno tudi ta coln, kar(vsaj zame) samo po sebi se ne pomeni, da je kaj s tem narobe.

Malo sem se uštel :oops: res je nisi ga hvalil imam pa še kar dober spomin :wink:
Ure dnevi leta tečejo....
Morski_volk
Kapitan
Kraj: obala

OdgovorNapisal/-a Morski_volk » Po Jun 06, 2011 22:05

No tudi sami ko smo kupovali prvi čoln smo se malo "nategnili"....namreč kupili smo elan 401,tomos 18......kupili smo ga na kopnem,na prikolici....ko smo ga dali v vodo smo ugotovili da je zjebana "sklopka v peti"....je "butal" oz preskakovalo notri v peti in lomilo medeninaste kajlice od propelerja....pa peta je bila polna vode :? ....sicer smo dobili za poceni vse skupaj in tudi popravili za mali denar.....v tem primeru pa je motor zgleda potreben manjše generalne kajti po slikah je videt da je zadeva kar zjebana :? ....poglej v oglasih če se najde kak tak motor :wink:
Z barko si dvakrat srečen....ko jo kupiš ter ko jo prodaš
silvo
Kapitan
Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a silvo » Po Jun 06, 2011 22:05

mamaMicka napisal/-a:Emmm...
Pol res....
To je moj sosed, je ličar in klepar, hvalil ga pa nisem, ker Ribnčana pač ne gre hvaliti!!! :)
Pa se dokaz, da ne bo kdo k meni prisel po kaksen evro :)

mamaMicka napisal/-a:Ko sem jaz enega na tem forumu spraseval za ta coln me je opozoril na motor. Forca ne delajo vec, preveri kako je z dobavljivostjo delov. Cena tega čolna pa pada. Na zacetku, ce se ne motim je bil 5500€. Je pa tip moj sosed. Ima ličastrtvo in kleparstvo. Jaz ga potem nisem sel gledat, ker sem dobil drugega.

Poznam ga pa točno tolko, ker sem sel k njemu 2x po predračun za ličanje. Pa enkrat sem gledal enega maxi skuterja, katerega je potem kupil moj oče. Ni ga nic vozil, ker ga je kupil samo za probat in prodat...
Drugace on kar veliko uvaza iz italije, verjetno tudi ta coln, kar(vsaj zame) samo po sebi se ne pomeni, da je kaj s tem narobe.

O lepo,...bom prišel en dan k tebi na obisk pa se z njim čez balkon pogovoril ker kot zgleda, mu je uni dan ko sem se z njim pogovarjal,
crknil telefon. Sicer je obljubil da bi se lahko poglihala, a sedaj vidim da je točno vedel kaj prodaja...
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Po Jun 06, 2011 22:18

No na kmetih je sosed tudi tisti, ki je 2 vasi stran, tako, da cez balkon ne gre :)

Pridi pa le na kakega hladnega ali pa kufe...

Ma tip je vreden svojega denarja. Poskusi se kaj zmeniti, naj ti vsaj nekaj vrne... Meni se zdi to posteno...
silvo
Kapitan

OdgovorNapisal/-a silvo » Po Jun 06, 2011 22:31

Seveda, pošteno bi bilo. On meni nazaj del kupnine, jaz bi pozabil na moped. Kot kaže pa bom jaz pozabil na moped in denar ti pa boš slišal kakšno zgodbico kako je uni iz sosednje vasi nategnil enga primorca....

Za povračilo bom jaz nategnil kakega Ribnčana,...unga k vozi suho robo naokrog....
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Po Jun 06, 2011 22:33

@silvo imas ZS

P.S. ti kar daj... jaz sem tu(v Ribnci) bolj kazensko! :)
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Jun 08, 2011 06:54

Sem že slišal, da je ribnčan prodal primorcu kuhanco al pa cajno, ampak za čoln pa še ne.... :lol:

Ti kar pojdi do njega, ker po telefonu je drugače kot iz oči v oči.
silvo
Kapitan

OdgovorNapisal/-a silvo » Sr Jun 15, 2011 23:39

Tako,...baraka je zalaufala,...zdej iščem nevesto..

http://www.avto.net/mornar2003//view/ad.asp?ID=106094
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jun 16, 2011 17:15

Pa ste to poštimal tako kot se zagre???
Da ne boš slučajno čez 14 dni ti na tapeti, tako kot je bil sedaj ribnčan... :evil:
silvo
Kapitan

OdgovorNapisal/-a silvo » Če Jun 16, 2011 22:52

Poštimano je v okviru možnosti. Bat je zamenjan z drugim rabljenim, cilindri pohonani, tesnilo glave je novo,nov je zaganjač, evo 300 eur zgorelo kot pič...dim,.....edino kar manjka je volja, ..kot se reče ko ti pade vse dol, moram še vplinjače naštelat, ...pa je sosed vedno doma in to je spet posebna štorija,.... Motor se mi je przameru in konec....Če ga kdo hoče imet sicer bo končal v kontejnerju in ga bodo neroti ven vlačli...
Uporabniški avatar
glens
Admiral
Kraj: ACI Ičići

OdgovorNapisal/-a glens » Če Jun 16, 2011 23:15

silvo napisal/-a:...pa je sosed vedno doma in to je spet posebna štorija,....

Zgleda, da je takih sosedov več v naši deželi...:wink:
alfy
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a alfy » Če Jun 16, 2011 23:47

glens napisal/-a:

Saj od 6h do 22h je vse dovoljeno... :D

LP
Rookie
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljanski kotliček

OdgovorNapisal/-a Rookie » Pe Jun 17, 2011 06:35

alfy napisal/-a:
glens napisal/-a:

Saj od 6h do 22h je vse dovoljeno... :D

LP

V teoriji ja... v praksi te pa sosed že postrani gleda, ko zrezke za kosilo potolčeš :evil:
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
jure1
Kapitan

OdgovorNapisal/-a jure1 » Pe Jun 17, 2011 12:42

jaz imam tudi tako prijazne sosede, so me že inšpektorji obiskovali, marsikaj znam ,pa ne upam ponuditi pomoči ,četudi bi naredil zastonj.
lp jure
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Pe Jun 17, 2011 14:34

Takim sosedom privoščim Strojane za sosede,potem pa naj kliče inšpekcijo! :evil:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti