quicksilver 470cabin

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Avg 03, 2011 23:40

Veliko prostora res ni, ampak naj bi se dalo notri obrniti. Iztegnjen spati pa po mojem ne moreš (kabina je po mojem manj kot 2x2 m, prej malo nad 1,5 x 1,5)

Slika

Na podobno velikem gumenjaku praviloma lahko iztegnjen spiš, pa kak prostor za hladilnik se tudi kje najde, ki ga pa na temle verjetno ni...
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
matijat
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a matijat » Ne Avg 28, 2011 11:27

Ce koga zanima. Jaz imam quicksilver 510 cruiser, to je tocno tak, kot na slikci, le da je 510, uradna mera je 4,99. Gor imam Mercuryja 4t, EFI 40/60, 60 KM.

Glede moci je takole, ce morje ni pretezko, je vec kot dovolj, lepo glisira, jaz potovalno ves cas vozim okoli 20 vozlov. Ko pa je kak nadlezen jugo v krmo, pa bi pasal kak konj vec.

Kabina je ok, za dva odrasla prespat brez tezav (ce sta normalnih mer, sam imam nekaj cez meter osemdeset), smo spali ze stirje, to je dva odrasla in dva mala otroka, to pa je bolj robinzonsko.

razpisal pa sem se, ker coln prodajam (oziroma sem se odlocil, da ga prodM). Razlog pa je ta, da sem coln 2009 rabil za eno ali vec dnevne druzinske izlete in sem nujno iskal nekaj s kabino. Vmes pa se odlocil za hisico na otoku, sedaj pa s colnom vsak vikend vozim po 40 milj v eno smer. Tako, da bom kupil enega vecjega in mocnejsega gumenjaka.

Coln in motor sta letnik 2009, (reg. 6/2009), slovenska (pi) zastava in narejenih 200 ur. do sedaj brez kakkrsnihkoli tezav ali poskodb. coln je zaenkrat se v vodi na krku. Nameravam se vozili se nekaj ur, nato, pa bom dal oglas, ce pa koga zanima, pa lahko ze na tole poslje zs ali poklice 031 314098. Cena po dogovoru.

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov