Kasko zavarovanje

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Jun 22, 2017 07:33

marolt55 napisal/-a:
Saso_P napisal/-a:Res je. Napisal sem zasidran, ker če boja ni uradna - torej, če nimaš nekoga tam, ki ti da papir, da je bil čoln v marini ali na boji, to pomeni, da je bil sidran.

Če si prebral odgovor zavarovalnice, tudi piśe, da mora biti s ključavnico priklenjen na boji.

Jaz sem konkretno spraševal za kamp, kjer je 100 čolnov na črnih bojah. Na zemljevidu piše, da je tam prepovedano sidranje, na dnu pa so korpo morto. Ko je treba razložiti, kje je bil čoln, ko je do kraje/brodoloma pršlo, je bilo to na črni boji, ki je postavljena tam, kjer je sidranje prepovedano... mislim da je to zelo slabo pogajalsko izhodišče glede na odgovore zavarovalnice.

Pri allianz čoln ne potrebuje posadke da velja kasko, ne rabi biti v ograjenem prostoru. Dobili smo potrjeno na mail če čoln ukradejo oz. ga odveže iz črnega veza kasko velja. Tudi na zavarovalni polici je točno vpisano v katerem kampu je vezan in pa na katerem naslovu zimuje. Tega slovenske zavarovalnice niso hotele vpisati.

točno tako, zato jaz niti v sanjah ne bi kasko zavaroval čolna v SLO
Allianz je zakon
AS
Admiral

OdgovorNapisal/-a AS » Če Avg 17, 2017 21:27

AS napisal/-a:Jaz ne grem vstran od Allianz pa če so drugi pol cenejši.
Brez problema, hitro rešeno, škoda v višini 10.000 Eur

Kot sem hvalil Allianz pa sedaj streznitev : zaradi izplačane škode so mi premijo letos dvignili za 100 %. ker so imeli lani izplačilo. So pozabili na vsa prejšnja leta ko sem plačeval pa brez izplačil.
Tega jim seveda nimam namena plačati, zato sem primoran poiskati drugo zavarovalnico
Saso_P
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a Saso_P » Pe Avg 18, 2017 18:39

Pa saj si napisal, da ne greš stran, tudi če so drugi pol cenejši.
Zdaj ko so ti podražili za 100%, so drugi ravno pol cenejši :)
AS
Admiral

OdgovorNapisal/-a AS » So Avg 19, 2017 13:44

Ja zdaj si me našel :D :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti