gledam barko bayliner ciera 2655
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
gregor.n napisal/-a:Tako barko se splača vozit čez zimo domov in jo imeti samo na sezonskem vezu, ker daš za marino v 3 letih več kot je barka vredna, žal. Navtika je luxus.
če je doma nimaš kam dat...
pa predvsem nočem da v domačem kraju sploh kdo ve da imam barko ker te pol oderejo do kosti...
so cajti taki da je treba skrivat in bit čim bolj popvprečen na zunaj ... manj v domači okolici ljudje vejo o tebi bolše je v teh cajtih...
barke so pa tako ali tako nepojemljiv luxuz pa ni važno al je barka za jurja ali za deset al pa za sto...
v očeh normalnih ljudi si takoj okaraktereiziran kot privatnik , če pa ne vejo kaj počneš pa je to tolko hujše si že lopov... itd...
tako da šlajfat tole domov.. odpade...
moram najt eno marino kjer jo bom imel v vodi in na suhem če bo treba ... pa da noben ne ve da to sploh imam ... in to je to
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Sashs napisal/-a:gregor.n napisal/-a:Tako barko se splača vozit čez zimo domov in jo imeti samo na sezonskem vezu, ker daš za marino v 3 letih več kot je barka vredna, žal. Navtika je luxus.
če je doma nimaš kam dat...
pa predvsem nočem da v domačem kraju sploh kdo ve da imam barko ker te pol oderejo do kosti...
so cajti taki da je treba skrivat in bit čim bolj popvprečen na zunaj ... manj v domači okolici ljudje vejo o tebi bolše je v teh cajtih...
barke so pa tako ali tako nepojemljiv luxuz pa ni važno al je barka za jurja ali za deset al pa za sto...
v očeh normalnih ljudi si takoj okaraktereiziran kot privatnik , če pa ne vejo kaj počneš pa je to tolko hujše si že lopov... itd...
tako da šlajfat tole domov.. odpade...
moram najt eno marino kjer jo bom imel v vodi in na suhem če bo treba ... pa da noben ne ve da to sploh imam ... in to je to
No no.. ne pretiravaj z lopovi in privatniki... če si pravi tip itak nobenemu ne poveš, da imaš barko za 300 jurjev v marini. Če pa vsakemu rečeš, da te samo marina stane 9000€ potem te pa že imajo v zobeh.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
Ja pri vse skupaj ti mogoče lahko pomaga naš član "Jutri pa res" če ti posodi iz kakega vica ali pa risanke tisto torbo "SPORT BILLY", pa samo pospraviš čoln v torbo in ne boš imel problema z marino in sosedi.
PS... kaj pa če ne bi kupil čolna pa se samo v SPORT BILLY torbi voziš?

PS... kaj pa če ne bi kupil čolna pa se samo v SPORT BILLY torbi voziš?
nikjer nic dolzan
pa vseeno je to problem na periferiji...
ljudje ne vedo da je barka 10 k
ljudje misli da je to 50 k sploh ni ki se ne spoznajo
dalje
pozna kdo tole barko tocno to
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=142674
pa vseeno je to problem na periferiji...
ljudje ne vedo da je barka 10 k
ljudje misli da je to 50 k sploh ni ki se ne spoznajo
dalje
pozna kdo tole barko tocno to
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=142674
Sashs ima prav,na periferiji je na žalost tako kot pravi!!
Jaz sem pripeljal čoln za 12T€ in me vsi imajo za "bogataša"nekateri celo pravijo da imam "ladijo-jahto",po drugi strani pa se vsak dan vozijo mimo traktorji za 100T€ ti so pa "ubogi"kmetje....
..tistemu kateri ve za kaj se gre povem resnično nakupno ceno,ostalim pa rečem krat (x2) isto o porabi x2,pa naj crknejo od zavisti:)
Lp.
Jaz sem pripeljal čoln za 12T€ in me vsi imajo za "bogataša"nekateri celo pravijo da imam "ladijo-jahto",po drugi strani pa se vsak dan vozijo mimo traktorji za 100T€ ti so pa "ubogi"kmetje....
..tistemu kateri ve za kaj se gre povem resnično nakupno ceno,ostalim pa rečem krat (x2) isto o porabi x2,pa naj crknejo od zavisti:)
Lp.
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
Jape napisal/-a:Pa dobr no, se res toliko obremenjujete z mišljenjem drugih ?
Koli me burac kaj si mislijo sosedje o meni in mojem premoženju ali nepremoženju......
![]()
Točno... poleg tega jaz takemu čolnu če bi ga imel ne bi rekel krama in navlaka ali kakor je že bilo napisano.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov