Sea Ray 240 Sundancer - Mnenje
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Zdravo....ne pozna nihče dotičnega plovila?....
Ima kdo izkušnje z enakim plovilom v primerjavi s konkurenco?...
890 ur smo ugotovili, da je malo in veliko...ima še kdo kakšno mnenje,izkušnjo....koliko ur naj bi naredil tak motor...koliko pa pogoni ob normalnem in rednem vzdrževanju....
Hvala za odogovre in lp
Ima kdo izkušnje z enakim plovilom v primerjavi s konkurenco?...
890 ur smo ugotovili, da je malo in veliko...ima še kdo kakšno mnenje,izkušnjo....koliko ur naj bi naredil tak motor...koliko pa pogoni ob normalnem in rednem vzdrževanju....
Hvala za odogovre in lp
-
black_mamba
- Poročnik fregate
-
black_mamba
- Poročnik fregate
-
black_mamba
- Poročnik fregate
Super super, motor zgleda dober pa se efi je tako da bo malo manj zejen
.
Ma ja lej sem se kar zmenil v punatu, za mesecni vez pa je.
A hladilnik je gori? A to ima tudi kabino ane? Kako ima pa akumulatorje zrihtane ( a sta dva pa koliko mocna pa kaksen switch mas gor )
Lpbm,
No drugace pa lahko tudi prek pm da nebo tu vse
Ma ja lej sem se kar zmenil v punatu, za mesecni vez pa je.
A hladilnik je gori? A to ima tudi kabino ane? Kako ima pa akumulatorje zrihtane ( a sta dva pa koliko mocna pa kaksen switch mas gor )
Lpbm,
No drugace pa lahko tudi prek pm da nebo tu vse
ni problema, lahko je tud tukaj vse
...skratka...super, da si se imel kje za zmenit, ker se mi zdi da povsod mal preterajo s temi cenami...dva akumulatorja....ma glej dejva se tako zment, kar se tiče čolna...ko bo na obali...pomeni v vodi (približno nekje 10.14 dni) se zmenva, pa prideš pogledat, nrdimo en giro in gremo na pivo...ok?
-
black_mamba
- Poročnik fregate
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ko sta že vidva o tem...
Včeraj del dneva zmeren veter, del brezvetrje. V vetrovnem času nekaj kar močnih sunkov. Veter stalno spremenjal smeri. Velikokrat in dalj časa kapljalo, enkrat ali dvakrat malo plohe. Vala danes od zrcalno do nekaj deset cm (pred nekaj dnevi .
Danes zjutraj najprej nekaj ur po malem padalo, tako da sem na obalo vzel vetrovko, potem pa sem bil do večera v majici. Veter podobno spremenljive smeri kot včeraj. Zgodaj dopoldne nekaj ur približno dvajset vozlov, potem manj - pet do deset vozlov s kako pavzo brezvetrja in do večera sončno.
Vala tudi le do 20 cm in spet kar nekaj novih navdušencev za jadranje.
Včeraj del dneva zmeren veter, del brezvetrje. V vetrovnem času nekaj kar močnih sunkov. Veter stalno spremenjal smeri. Velikokrat in dalj časa kapljalo, enkrat ali dvakrat malo plohe. Vala danes od zrcalno do nekaj deset cm (pred nekaj dnevi .
Danes zjutraj najprej nekaj ur po malem padalo, tako da sem na obalo vzel vetrovko, potem pa sem bil do večera v majici. Veter podobno spremenljive smeri kot včeraj. Zgodaj dopoldne nekaj ur približno dvajset vozlov, potem manj - pet do deset vozlov s kako pavzo brezvetrja in do večera sončno.
Vala tudi le do 20 cm in spet kar nekaj novih navdušencev za jadranje.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov