No, če pride v igro plan C,vem za eno lepo Miro. Zelo blizu za pogledat.
Se pa se moraš odločiti kaj bi rad in kaj ti je všeč, če se že ni treba financami prilagajati.
marex 330
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
http://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/ ... s-17447433
Za ta denar idealna barka za tebe in vašo družino. Prostora več kot dovolj,dve ločeni kabini in salon,pa veliko mesta za poležavat zunaj. Pa tudi dobro opremljena,pa še od 1 lastnika.
Za ta denar idealna barka za tebe in vašo družino. Prostora več kot dovolj,dve ločeni kabini in salon,pa veliko mesta za poležavat zunaj. Pa tudi dobro opremljena,pa še od 1 lastnika.
hvala vsem za pametne in prizadevne nasvete.
ja, res nikogar ne poznam ki bi v navtiki downsizal, razen če je to posledica zmanjšanja obsega razpoložljivih financ.
a treba se je znat ''brzdat''... vsaj tako jaz mislim.
za ogled mire 34 ki naj bi bila blizu, se priporočam (če je res top in cena privlačna).
bavaria 38 je nekaj takega kar ima kolega (Salpa, mislim, da 38 in še nekaj).
Ja, super čoln. Vrh glave prostora, a če bi sam zdaj kupoval za okoli 100 jurjev, bi se verjetno potrudil najti kak Fratelli Aprea Sorento 36.
ta čoln sem videl od blizu in res polarizira. čudovito. vsaj za moj okus.
a kot rečeno - se brzdam...
lp,
B
ja, res nikogar ne poznam ki bi v navtiki downsizal, razen če je to posledica zmanjšanja obsega razpoložljivih financ.
a treba se je znat ''brzdat''... vsaj tako jaz mislim.
za ogled mire 34 ki naj bi bila blizu, se priporočam (če je res top in cena privlačna).
bavaria 38 je nekaj takega kar ima kolega (Salpa, mislim, da 38 in še nekaj).
Ja, super čoln. Vrh glave prostora, a če bi sam zdaj kupoval za okoli 100 jurjev, bi se verjetno potrudil najti kak Fratelli Aprea Sorento 36.
ta čoln sem videl od blizu in res polarizira. čudovito. vsaj za moj okus.
a kot rečeno - se brzdam...
lp,
B
pozdravljeni Morjeplovci
samo v info, da je Marex prodan. ne meni, predkupno pravico je imel norveški posrednik in ga zaaral.
zadnja meni ponujena cena (v kolikor ga norvežan ne vzame), je bila 50 jurjev. ta podatek pošiljam samo v info, se mi zdi da je pametno da morjeplovci razpolagajo s čim več podatki (še posebej ko se srečata oglaševana in dejanska cena...)
PS: za ta denar , 50 jurjev, bi ga bil vzel, zaprt gor zaprt dol...
lp,
B
samo v info, da je Marex prodan. ne meni, predkupno pravico je imel norveški posrednik in ga zaaral.
zadnja meni ponujena cena (v kolikor ga norvežan ne vzame), je bila 50 jurjev. ta podatek pošiljam samo v info, se mi zdi da je pametno da morjeplovci razpolagajo s čim več podatki (še posebej ko se srečata oglaševana in dejanska cena...)
PS: za ta denar , 50 jurjev, bi ga bil vzel, zaprt gor zaprt dol...
lp,
B
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Baracuda napisal/-a:hvala vsem za pametne in prizadevne nasvete.
...
Nekateri drugi znani razlogi za prehod na manjše plovilo:
- zdravje (primer člana foruma)
- leta (kdo ne obvlada več enako velike barke)
- ločitev (delitev premoženja) in podobno
- želja po tekmovalnem jadranju, ne da bi moral za vsakič dobiti še koga za posadko
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov