merry fisher 695
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: merry fisher 695
cibro napisal/-a:Žano je le žano.695 je prej 23 ft kot 21 samo se mi 150 zdi vseeno na meji.
Men tud rece sodelavka ah skoda kodiaq sj to je kot audi q7 pa stane sam 35k eur audi pa 70k plus.
To lah reces sam ce nis bil ne v enem ne v drugem.
Pa se skoda ni skos na servisu k audi hahhahahaha
--Bodybanger--
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Ja drgac je skoda isto ko audi ampak crkne pa ne pa se cenej je
ko bo skoda naredla AVTO z vzdolzno postavljenim motorjem prostornine nad 3.0 in zracnim vzmetenjem in serijskim 4x4 na torsen diff potem se bo splacal kako besedo potrošit za njo. Do takrat si pa raj kupim renault kot pa to sranje 
Se opravicujem za OT. Zagovorniki zdaj pa u napad
Se opravicujem za OT. Zagovorniki zdaj pa u napad
Audi je dober sam s-line...
Vse ostalo...je sranje...od vsakega kolega ki poznam ima a6 in a4 business dpf....imajo vsi problem okrog volana...ko obracas levo ali desno nekaj poka...mislim audi a6 letnik 2016,2017....kolko denarja...
Berem po forumih vsi imajo ta problem...ker ni sportno pidvozije.
Kaki prevaranti so ratali ti nemci da nimam besede za jih opisat
Vse ostalo...je sranje...od vsakega kolega ki poznam ima a6 in a4 business dpf....imajo vsi problem okrog volana...ko obracas levo ali desno nekaj poka...mislim audi a6 letnik 2016,2017....kolko denarja...
Berem po forumih vsi imajo ta problem...ker ni sportno pidvozije.
Kaki prevaranti so ratali ti nemci da nimam besede za jih opisat
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Vsa avto industrija je pokvarjena. Narod pa kupuje avte zarad barve opreme in cene. Na kvaliteto se ne gleda ker vazno je da je nov da bo sosed videl... seveda so tudi ljudje ki kupijo in rabijo kvalitetna vozila. Ampak 3/4 ni takih. Enim je vseeno s cim se vozijo, eni nimajo denarja eni se pa raje vozimo z starim ki je vsaj nekoc bil kvaliteten. Imamo pac to sreco da delamo manj km letno...
Evo gospodje do zdaj še nisem dobil barke ker je NAR Nautika zaj****a in upam da jo dobim v torek grem kuc kuc na vrata
, tako da ti ne morem odgovorit g. cibro če je dovolj 150 KM samo mislim da bo ker je max 175 jaz pa mislim imet max 4 ljudi na krovu.
Glede Yamahe 150km Detl prvi servis med 10-20 ur pol pa vsakih 100 ur
Karte za ploter so za sredozemljsko morje zraven
Antifuling mi bojo naredili v nar nautiki 2 krat prajmer 2 krat barva baje to treba vsako leto
Solarne celice sem se odločil da ne dokler nebo potreba za to
Zavarovano bo plovilo v Adriatik Slovenija ker sem sklepal da je tak še najboljše glede na to da bo plovilo registrirano v sloveniji sej maš tudi pri avtu kao zeleno karto pa ti isto vela v tujini
Glede avta pa imam 2008 Audi allroad 3.0 tdi in 3 Renaulte in 4 Forde in se do zdaj najboljše fordi obnesejo
Ford Transit Costum 2013
Ford Transit Costum 2016
Ford Fokus 2002 (Patria to bi lahko mela slovenska vojska
)
Ford Mondeo 2014
Glede Yamahe 150km Detl prvi servis med 10-20 ur pol pa vsakih 100 ur
Karte za ploter so za sredozemljsko morje zraven
Antifuling mi bojo naredili v nar nautiki 2 krat prajmer 2 krat barva baje to treba vsako leto
Solarne celice sem se odločil da ne dokler nebo potreba za to
Zavarovano bo plovilo v Adriatik Slovenija ker sem sklepal da je tak še najboljše glede na to da bo plovilo registrirano v sloveniji sej maš tudi pri avtu kao zeleno karto pa ti isto vela v tujini
Glede avta pa imam 2008 Audi allroad 3.0 tdi in 3 Renaulte in 4 Forde in se do zdaj najboljše fordi obnesejo
Ford Transit Costum 2013
Ford Transit Costum 2016
Ford Fokus 2002 (Patria to bi lahko mela slovenska vojska
Ford Mondeo 2014
nisem ptič pa glih tak serjem ljudjem po glavi :)
Hud...verjetno si vpleten v politiko ali si iz kaksne druzine ki so ustanovili republiko da si lahko kar dosti igrac privoscis....
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Po mojem najbrž ne igrače, ampak delovno orodje.morosito napisal/-a:Hud...verjetno si vpleten v politiko ali si iz kaksne druzine ki so ustanovili republiko da si lahko kar dosti igrac privoscis....
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Pameten u 100 majk.Dobis pa plus za allroada:)
Sam allroad je navaden audi sam dvignjen in vecji col platisc...jaz imam cross-a...pa rajsi se ne vozim offroad ki imam obcutek da mi bo avta razneslo na pol (pa se 17 vol in tanek skoraj nic profil na original platiscih)....
Po mojem je to samo sminka
Sam sem enkrat peljal prikolico 3x2 na njivo za pobirat oljke...avto v nekem momentu ko sem delal offroad se je zacel rastegovat vse plastike notri zacele pokat....se dobro da sem imel ze gor zimske m+s...ko sem moral po mokri travi speljat gor celo tezo...ce nisem skopal celo stezo..pa recmo...to je vse isto...VAG
Po mojem je to samo sminka
Sam sem enkrat peljal prikolico 3x2 na njivo za pobirat oljke...avto v nekem momentu ko sem delal offroad se je zacel rastegovat vse plastike notri zacele pokat....se dobro da sem imel ze gor zimske m+s...ko sem moral po mokri travi speljat gor celo tezo...ce nisem skopal celo stezo..pa recmo...to je vse isto...VAG
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Nič ni šminka. Ni pa to za trial vozit. V visokem snegu ali blatu ali nekaj neravnin je razlika obcutna napram navadni 6-ki. Serijsko zracno vzmetenje tud ni glih pogost pojav. Če pa voziš tak kot praviš pa daj gor 17-ke... al pa kupi lado njivo 
Cibro zmagaš
Cibro zmagaš
Fokusa mamo tud mi na jobu.Za it na pošto je dobr
-
Daki
Glede servisnih intervalov. Če ima servisno knjigo, potem vse piše kaj je bilo narejeno. Drugače pa na pregled motorja, zamenjavo impelerja, jermen (ima letnico) in ostalo pa po potrebi (olja, cinki, termostat, svečke...).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov