Sploh se mi zdi ta tip barke super, ker jo lahko sam spustim po rampi, v kabini pa imam spravljeno ribicijo. Ker roko na srce, se mi zdi najbolj smotano uteži in obleko tovorit iz apartmaja do plaze.
Elan Pasara 1978 letnik MNENJE?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
branevrankar
- Višji štabni praporščak
Re: Elan Pasara 1978 letnik MNENJE?
Aha, torej bi se dalo.
Sploh se mi zdi ta tip barke super, ker jo lahko sam spustim po rampi, v kabini pa imam spravljeno ribicijo. Ker roko na srce, se mi zdi najbolj smotano uteži in obleko tovorit iz apartmaja do plaze.
Jaz imam rio 500 onda za prodat. Genau zate. 
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
-
branevrankar
- Višji štabni praporščak
Lahko mi ponudis na zs.
Sicer grem v soboto na ogled ene barke, pa ce mi ne bo odgovarjala , bom iskal naprej
Sicer grem v soboto na ogled ene barke, pa ce mi ne bo odgovarjala , bom iskal naprej
Vse je odvisno od namena uporabe, za dnevne izlete je ok kabina, ribolov za dva tudi. Štirje pa ne boste lovili s 5m kabincem, ker je premalo prostora. Mogoče brez palic iz roke. Je pa senca danes skoraj nujno zlo, ki omejuje pri ribolovu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov