To je slovenski folklorni echo chamber. Nič se ne da.
Yanmar 4LH-STE
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Yanmar 4LH-STE
Pol bo že tko če ti tko misliš.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Ma vse se da, samo delam nekaj malega v vezi s turbinami včasih, pa povem tko kakor vidim jaz stvar. Vsekakor ni nujno, da imam prav.
Turbine so sestavljene iz tipskih delov, ki so kompatibilni med sabo v nekem redu. To si lahko izkoristiš v svoj prid ali pa pač ne. Odvisno je od tega kako velika je želja in kolk je šuškov.
Hlajenje z vodo nima veze lahko je lahko pa ni, edina vloga tistega je, da ko ugasneš ne zapeče olja v ležaju če si tiščal pred tem. Če pustiš laufat predn ugasneš mal pol nima veze al je al pa ni hlajen chra.
Jaz sem sam do zdaj sestavil 3 turbine, KKK K27#6, KKK K26#8 in KKK K29#10 in vse prodal za kr lep dobiček.
Sem pa hodil do naših turbo strokovnjakov in če ni blo vintlanje z očmi je blo "ne da se".
Hlajenje z vodo nima veze lahko je lahko pa ni, edina vloga tistega je, da ko ugasneš ne zapeče olja v ležaju če si tiščal pred tem. Če pustiš laufat predn ugasneš mal pol nima veze al je al pa ni hlajen chra.
Jaz sem sam do zdaj sestavil 3 turbine, KKK K27#6, KKK K26#8 in KKK K29#10 in vse prodal za kr lep dobiček.
Sem pa hodil do naših turbo strokovnjakov in če ni blo vintlanje z očmi je blo "ne da se".
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov