Prevoz plovila iz Italije v času virusa
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Prevoz plovila iz Italije v času virusa
Od danes naprej je v it. dovoljeno izplutje na morje, samo za izvajanje športnih aktivnosti, lahko se jadra in ribari, na plovilu sta lahko dve osebi in to naj bi bili družinski člani ustrezno zaščiteni z masko, prepovedani so pa izleti in sidranje. To so nas danes obvestili iz kluba. Iz slo pa še vedno ne smeš čez mejo kot fizična oseba.
alesjo napisal/-a:Od danes naprej je v it. dovoljeno izplutje na morje, samo za izvajanje športnih aktivnosti, lahko se jadra in ribari, na plovilu sta lahko dve osebi in to naj bi bili družinski člani ustrezno zaščiteni z masko, prepovedani so pa izleti in sidranje. To so nas danes obvestili iz kluba. Iz slo pa še vedno ne smeš čez mejo kot fizična oseba.
Pozdravljeni,
zanima me kako je s prevozi plovil iz Italije in Francije, zanima me katere firme to prevažajo in kaka so cene prevozov in če so kake firme katere ti pripeljejo plovilo in uredijo dokumente jaz izberem plovilo in plačam plovilo.
lp
zanima me kako je s prevozi plovil iz Italije in Francije, zanima me katere firme to prevažajo in kaka so cene prevozov in če so kake firme katere ti pripeljejo plovilo in uredijo dokumente jaz izberem plovilo in plačam plovilo.
lp
Merry fisher 695
jankec napisal/-a:Pozdravljeni,
lp
Kaksna plovila pa gledas? Sam prevoz ni noben problem opraviti, ampak za ceno prevoza je pomemben dejavnik dimenzija plovila. V Franciji imam tako na Azurni obali kot SZ in Z obali par kolegov ki prodajajo barke. Sem veckrat letno v Franciji.
Zamimam se za Mery fisher 695 diesel, antares 710. Zanima koliko me stane ureditev dokumentacije in prevoz plovila.
Lp
Lp
Merry fisher 695
Ti dve doticni barki dimenzijsko presegata sirino za normalni prevoz, se pravi da je potreben izredni prevoz! Cena prevoza je odvisna od km od kjer in do kje je potrebno barko pripeljati, ampak v osnovi iz FR do SLO ne bo slo izpod 2000€. Dokumenti so najmanjsi problem!
bojan11 napisal/-a:Ti dve doticni barki dimenzijsko presegata sirino za normalni prevoz, se pravi da je potreben izredni prevoz! Cena prevoza je odvisna od km od kjer in do kje je potrebno barko pripeljati, ampak v osnovi iz FR do SLO ne bo slo izpod 2000€. Dokumenti so najmanjsi problem!
Hvala bojan 11 za informacije, ko se odločim za nakup te kontaktiram in mi mogoče še ti pomagaš pri izbiri, nakupu in prevozu.
lp
Merry fisher 695
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov