Avtomix
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
cibro,jaz sem lani takle čas motor menjal in potem čakal na probni dan iz dneva v dan, če ni bilo premrzlo, je bila burja ali kak drug veter, če ni bilo vetra je deževalo ali snežilo. Skratka čakal sem , čakal, čakal in dočakal prvomajske praznike, pa še tedaj je bil samo en dan tak, da se je nekao dalo sprobat zamenjano konjenico na čolnu.
Skratka pol leta igračka na dvorišču, pa se igrat ne moreš, pop.......š.
.
Skratka, želim ti uspešno probno vožnjo.
Pozdrav PACEK
Skratka pol leta igračka na dvorišču, pa se igrat ne moreš, pop.......š.
Skratka, želim ti uspešno probno vožnjo.
Pozdrav PACEK
Ja upam da bom šel še kaj čeprav slabo kaže. Krmno steno moram dvignt tako da če vikend 23-25.10 bo vsaj kokr tok treba sprobat če ne tko kot je pacek rekel. "igračka" pol leta v garaži da pop...diš. Ko bi bil primorec bi bil pomoje precej več na barki. Tko v Ljubljani pa shit.
No tako, če bo bo če ne je..i ga:) bo spomlad še bl hudo.
No tako, če bo bo če ne je..i ga:) bo spomlad še bl hudo.
Mraz na jadranu navadno ni problem, če le ne piha preveč. Oblečeš bundo in še kaj, pa je.
Okrog novega leta, mislim da 2007/8 sva šla z ženo nad lignje v Barbarigi. Vstala sva ob štirih zjutraj, zunaj je bila še tema, minus 5, čoln je bil prekrit z ledom, no selva je vžgala iz prve, ulov pa ni bil kaj vem kaj.
Okrog novega leta, mislim da 2007/8 sva šla z ženo nad lignje v Barbarigi. Vstala sva ob štirih zjutraj, zunaj je bila še tema, minus 5, čoln je bil prekrit z ledom, no selva je vžgala iz prve, ulov pa ni bil kaj vem kaj.
motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov