evinrude 25 e-tec
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
jaz imam pa težavo ko gredo prestave ok na dokaj mehko, gas do pol tudi od pol naprej pa trdo, Ko dam gas zajlo dol pa lepo mahko teče, ali ne zavita ali odvita oz raztegnjena je enako. Ima pa motor mariner 60 nekako tako da sta dve stopnji gasa.Tako kot je imel audi 100 včasih če kdo pozna, ko je stopalka na stopalki, kot nek Z ki se poklopi v ravno črto ko je do daske. Od te druge gre težje naprej. Če daš v šusu gre do konca samo ne moreš tako vozit. Če pa daš pol gasa potem bi pa še gre pa drugi del na trdo, sem wedejal pa mazal in ne vem kaj bi še.Ali je zato ker premikam pri ugasnjenem motorju, nisem ga še imel možnosti peljati v vodo. Vsi do sedaj so na mehko tekli zato ne poznam rešitve.
LP, G
LP, G
Fantje saj če se ročka pri gasu premika bolj trdo ni problema važno je da gladko teče, ker če bi šla preveč na lahko bi še več ljudi popadalo s čolna. Zamisli si da ne poznaš moči motorja pa porineš do konca gas naprej, te vrže nazaj avtomatsko potegneš nazaj za ročko , ti vrže v rikverc pod polnim gasom - to bi bil rodeo. Res pa je da je dobro tudi prestavni mehanizem v ročki dobro podmazat. Si pa "trdoto" lahko nareguliraš z vijakom. Nažalost samo pri ročki.
Sem imel tudi jaz tak občutek Cibro da gre pretežko, potem pa sem popustil vijak sem moral pa nonstop ročko gasa tiščat naprej, drugače je lezla sama nazaj.
Sem imel tudi jaz tak občutek Cibro da gre pretežko, potem pa sem popustil vijak sem moral pa nonstop ročko gasa tiščat naprej, drugače je lezla sama nazaj.
Mornar 22 poglej tole 2. sliko komande na nasprotni strani kot vtakneš ključ je črn metuljček-vijak(blizu vtikača), z njim reguliraš trdoto prestavne ročice. Pri določenih modelih pa ne gleda ven ampak je v ohišju , ohišje pa ima luknjo skozi katero potem vrtiš vijak in reguliraš.
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=82762
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=82762
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov