Francelj a jaz sem zate nihče
Na prejšni strani pod tvojim postom se zastopal gumenjake ampak kaj naj prepričujem človeka naj kupi gumenjaka nekdo drugi ga bo pa naj kupi plastiko. Najbolje da kupi oboje pa naj se pelje malo s tem malo z onim.
Itak ne ve kaj bi. Dobro da je vsaj odločen da bi motor brez jader.
Jaz ne vem, da nekdo gleda za nakup in gumenjaka in cuddyja

wtf
Jaz če so mi bolj ok gumenjak me pri nakupu negumenjak sploh ne zanima in obratno.
Boli me k... če piha pa šprica. Ga pa lahko peljem dam kadar čem pa sam brez pomoči fliknem v vodo pa ne žre velik pa ni marine za plačevat pa ne guga se pa ne potopi se dokler so tube polne pa da je notranji motor turbo bolj praktičen sploh ni res. dvomim da imaš tam več prostora za kj popravit kot če samo kapo snameš na izvenkrmnem in imaš cel svet placa okol da se premikaš, res pa da nimaš krmne ploščadi, jaz npr je sploh ne nucam ker mi je tista polička z lojtro na krmi dovolj prostora da odcedim svojo rit in grem v čoln.
Vse je pogojeno s stroški in potrebami tudi ostalih članov in transportom in hrambo čolna. To le on ve kako in kaj. Jaz npr za cuddya za marino mi je totalna zguba denarja ker več kt 4 tedne na leto čoln itak nimam časa nucat da mi pa ostlih 48 tednov stoji tam za 2-3000 ojr pa itak ni nobene računice. Doma v bloku ga pa itak nimam kam vtaknt. Suha marina pa tudi ni đabe. Tako da se samo odloči kako ga boš vozil, servisiral, hranil ...
Pa da mi nau kdo kaj zameril slučajno ker me mal glava boli pa sem mal zoprn ampak to so neka groba dejstva. Mi je francelj z nihče mal na nogo stopil.Saj nisem več hud