Merlin 560 + Evinrude 90
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
renton napisal/-a:Na slovenski obali poznam tipa ki ti spusti barko v vodo za (20e) z avtodvigalom.Edini problem je da ima le redko čas med vikendi.
Osebno se z njim predhodno zmenim.Je pa še ena težava teško ti bo zagarantiral uro dviga.Toda sebno za 20e tudi kaj manj.
Super! Mi lahko prosim napišeš tel. št., da se dogovorim z njim. Misliš, da bi hotel dvigniti/spustiti čoln tudi meni?
Ponudba je več kot odlična, saj hočejo za isto storitev v marinah od 45€ naprej.
LP anzi
renton napisal/-a:Ah...k....sem pozabu št.
Ok ni panike evo jo...041-628-191 (imena žau nimam v tel)
Tip drugače dela kot "pajek za lucijo in portorož" za dvig vsaj pri meni sva se zmenla za (dnar v žep).
Namreč podjetniki radi dajo vse v stroške....
lp renton
Ups,..
PS.: admin, če meniš da post ni primeren za objavo, prosim izbriši.
LP anzi
slucajno sem prebral to temo in vidim da vas marsikaj zanima glede teh colnov.Jaz sem delal na firmi kjer sem tudi sam izdeloval te colne.Meni se lupina zdi mal slaba,tako da nebi pretiraval z motorjem kar se tice moci.Max.100PS.To je odvisno kdo je izdeloval te colne(lupine).Dela se jih tudi en privatnik,ki ga tudi poznam.Ce hocete se kaj info. glede tega colna ali popravila poliestra sam povejte.
akisek napisal/-a:Kdo je proizvajalec teh čolnov?Mogoče ima kdo tehn. karakteristike?
Pozdravljeni
Sem lastnik MERLINA560 že 8 let.V gliser imam montiran notranji
motor VOLVO 140 PS in stvar deluje odlično.Letno naredim okrok
50-60 ur.
Če pa koga zanima naslov proizvajalca:
DANISAN DOO
ŽIHLAVA 6A tel.02 568 90 91
Borut, jaz imam istega z 90 Hondo,polno vse mogoče krame,polni rezervoar vode,goriva,2 odrasla 1 otrok,poln hladilnik, pa zglisira tja do 25Nm brez problema.Če hočeš prespati za 2 v kabini mal na tesno,eden v kokpit,mogoče(otrok),če imaš kamper seveda.Spredaj je nekaj odlagalnih predalov ,bolj za silo,mogoče za nekoga dovolj. Drugače ima kar dobre plovne lastnost,me je kar presenetil po nekaj plovbe tudi po nemirnem morju.Če te še kaj zanima,vprašaj?
LP Dani
Borut napisal/-a:MarijanR,a še imaš ta čoln?
Zanimam se za podobnega z 100KM Yamaho,kakšne so kaj plovne lastnosti,kako je z prostorom spredaj na premcu(se da ležati) in na krmi po širini,če se lahko leži?
Lp.
Pozdravljen
Čoln seveda še imam in še je ploven. Imam ga doma v garaži, okolica Radenci Kapela. Kolega ima enakega z Yamaho 100 4t in je z to kombinacijo zadovoljen.
Lahko se pa tudi kje dobimo in kaj rečemo na to temo.
l.p.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost