nakup beneteau
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Gre za model flayer 550 cabrio. Splačal se pa ni ampak, jaz dam polovico in nisem mogel sam odločat. Sem bil na tem, da ga sam kupim, samo za tri tedne se ga ne splača kupovat. Tako pa naša družina tri tedne in starši tri tedne pol pa je bolje ga imet kot rentat, še posebej , če kupiš tak model, ki ti je všeč. Za rentat majo sam san deck pa še te imajo 1 cm alg gor, sidro 4 Kg brez verige pa tud zlo dober drži. Že v začetku sem napisal, da se mi ni splačal, ker sem dobil 15% popust, pa je že imel določeno vpremo npr. predpripravo za sozuki motor, ki košta 1060 eurov, ko pa kupiš motor tko dobiš komande zraven in je navaden nateg.Model 650 pa soponujal 17% popusta in ker ga bodo izdeloval še nasledno leto, lahko izbiraš opremo. Jaz sem bil za 650 model, ampak tko so hotle ženske, ker bo mel 150 Km motor pa bo preveč porabu, z avtom ga bojo težko vlekel, itd., draži bi bil pa ene 6000 evrov.
morje, morje...
Rider, Beneteau ima tudi v kataloški ponudbi navedeno predpripravo za motor, pre-rigging, tako da ga nobeden ni nategnu, ti si najbrž kupil ceneno
osnovo in jo sam nadgrajuješ po svoje, bodoči kupec, seveda ko jo boš prodajal bo verjetno vesel, če jo boš tudi občutno ceneje prodal od originala
kotiranega na tržišču
osnovo in jo sam nadgrajuješ po svoje, bodoči kupec, seveda ko jo boš prodajal bo verjetno vesel, če jo boš tudi občutno ceneje prodal od originala
kotiranega na tržišču
So mi poslali po mejlu naročilo in potrditev naročila s strani beneteau, moram pa še mal previrit nihov račun, če je blokiran. Predpriprava za sozuki 150- 200 je pa res 360 evrov in za yamahe 80 do 200 tud tam okol 360 evrov, samo 40-115 sozuki je pa 1060 evrov. Pri yamahi se ob nakupu motorja dobi komande in tud montaža je vključena v ceno motorja, tko da tega ne bom rabil, se pa zna zgodit, da bo kakšna luknja od predpriprave sozuki motorja preveč in bo potrebna predelava.
morje, morje...
Glede prikolice. Mislim, da se ne splača ne krajšati ne ničesar. Predolga je lahko, prekratka je tezje...
Če mi poveš dimenzije gume in razmak med vijaki ti lahko pomagam z rezervnim kolesom.
Če mi poveš dimenzije gume in razmak med vijaki ti lahko pomagam z rezervnim kolesom.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
mamaMicka, mogoče mu kje ravno zmanjka prostora za spravit (garaža, lopa, dvorišče...). V tem primeru bi mu lahko malo predolga prikolica delala težave.
Ampak jaz bi tudi - če se da - rajši iskal, kje ali kako bi bilo dovolj prostora za tako dolgo prikolico, kot pač je.
Ampak jaz bi tudi - če se da - rajši iskal, kje ali kako bi bilo dovolj prostora za tako dolgo prikolico, kot pač je.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Glede nažga čolna pa tako, orenk so me nategnil: sam ne vem kdo prodajalci ali tovarna lahko tudi oboji. Čoln ni bil zadnji iz proizvodnje , ampak predpostavljam, da nek čoln iz salona v Franciji, ker te modele delajo na Poljskem, prepeljan pa je bil iz Francije. Leto izdelave je 2010 sicer model 2011 in je drugačne barve. Čoln je bil brez netov za cabrio cerado, razen treh in se vidi, da so bili že gor,jih čakamo iz Francije. Ker ni izdelave 2011 je tudi drugačna cerada se ne da popolno spremenit v bimini, ampak se bo predelala. Na internetni strani proizvajalca vidim akcija modela 650 cabrio z dinamic opremo samo 11.880 eurvov, redna cena 18400 eur. , verjetno bo šel ven iz proizvodnje kot lani 550 model. Sedaj me mika, da bi zamenjal čoln. Prikolca je tko predoga in bi pasala za 6m čoln, motor pa bi tud zadostoval. Ali kdo kupi čoln 550 cabrio! Za prvomajske praznike smo ga sprobali in smo zadovoljni tko z plovnimi lastnosti kakor z hitrostjo. Končna hitrost z 115 km motorjem 38 knot.
morje, morje...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov