Ukraden Sunseeker Manhattan 70
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Ukraden Sunseeker Manhattan 70
zeja ampak tole je pa atraktiven scenarij, zanimiva informacija kaj se vse dogaja
no rain, no rainbow
Matr ste ga že osodl in linčal. A se nobenemu ne ....??? Tudi če je res v škripcih in je barko moral "rešit" ima fant probleme. Barke so ponavadi naše ljubice in ni se glih tako enostavno ločiti od njih . In na koncu, tudi če ga dobijo bo imel probleme on in ne mi!!!!
Ps. Če lahko nekomu pomagaš pomagaj, drugače pa se obrni stran in ga pusti pri miru !
Ps. Če lahko nekomu pomagaš pomagaj, drugače pa se obrni stran in ga pusti pri miru !
Morje je od vseh opojnosti,največji opij
spyder napisal/-a:Samo hrvati so bolj zajebani.Če bo padu na detektorju bo končal pod ključem.če bo sploh prišu še na hr
Pa ne mi rečt da ga bojo za tole dal na detektor laži? A ti to resno? On je žrtev in vrednost ni neka gromozanska,....
Policaji se s tem sploh ne bodo pomoje ukvarjali,...boli njih, napisali bodo zapisnik o kraji in če kdo, bo raziskovala zavarovalnica....
Matic1 napisal/-a:
Pa ne mi rečt da ga bojo za tole dal na detektor laži? A ti to resno? On je žrtev in vrednost ni neka gromozanska,....
Policaji se s tem sploh ne bodo pomoje ukvarjali,...boli njih, napisali bodo zapisnik o kraji in če kdo, bo raziskovala zavarovalnica....
Men so potopili, oziroma se je potopil dosti cenejše plovilo, pa sem imel tri zaslišanja z različnimi kriminalisti, četrto je bilo pa še detektor laži
Več si lahko prebereš na tem naslovu
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... potopljene
Ure dnevi leta tečejo....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti