Nakup čolna do cca5m
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Widman, se spomniš ko sem ti omenil Baylinerja od znanca?
No, frišna informacija je ta, da je čamac (ki je bil v piko) prodal pred dvema tednoma za 6.500 €... (vse komplet, s prikolico, tendami, smučami, tubo... skratka vsa jajca ki se jih rabi in ne rabi)
Res je kot pravijo kolegi forumaši: če mečkaš, dobre prilike grejo.
Govorim iz lastnih izkušenj...
vso srečo
lpB
No, frišna informacija je ta, da je čamac (ki je bil v piko) prodal pred dvema tednoma za 6.500 €... (vse komplet, s prikolico, tendami, smučami, tubo... skratka vsa jajca ki se jih rabi in ne rabi)
Res je kot pravijo kolegi forumaši: če mečkaš, dobre prilike grejo.
Govorim iz lastnih izkušenj...
vso srečo
lpB
-
darkojakob
- Kontraadmiral
Točno tako...dobri čolni gredo hitro...jaz sem svojega prodal zelo hitro...prvi, ki je prišel....je šel en krog, pogledal v kabino, pokazal sem mu vse račune in potrdila...cena malo spustil in čoln je že imel novega lastnika...za dober čoln in da boš imel mir čez cel dopust...cca 10k....rajši ga kupi naslednje leto, ko kupček še malo zraste...pa vso srečo ti želim pri izbiri. 
jaz pa tako: iskal sem saver 590 cabin fisher...v slo ga nihče ni imel rabljenega. za novega so mi opalili ceno 17.000 euro brez motorja.
nato sem klical fabriko dol v italijo, so mi ponudili plovilo za 11.000 euro z davkom in vključenim prevozom po celi Italiji.
Počakam 2 tedna, slučajno grem na subito dobim isto barko staro 3 leta z motorjem yamaha 115 letnik 2013 v garanciji in 100 ur vse skupaj za 15.000 euro.
kupil in to leto prodal za 21.000 euro enemu hrvatu. ker plovilo mi ni bilo ok sem ga prodal. nisem pa predprodajalec al ne vem kaj samo ko naletis na dobro ceno...kupis in imas mir...
nato sem klical fabriko dol v italijo, so mi ponudili plovilo za 11.000 euro z davkom in vključenim prevozom po celi Italiji.
Počakam 2 tedna, slučajno grem na subito dobim isto barko staro 3 leta z motorjem yamaha 115 letnik 2013 v garanciji in 100 ur vse skupaj za 15.000 euro.
kupil in to leto prodal za 21.000 euro enemu hrvatu. ker plovilo mi ni bilo ok sem ga prodal. nisem pa predprodajalec al ne vem kaj samo ko naletis na dobro ceno...kupis in imas mir...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov