Cranchi 28 CSL - mnenje
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
"Relikvija (latinsko reliquiae = ostanki) je posmrtni ostanek svetnika ali njegov osebni predmet. Čaščenje relikvij je razširjeno zlasti v Rimskokatoliški Cerkvi in v pravoslavju. Običajno se shranjujejo v posebej okrašenih skrinjicah, ki se imenujejo relikviariji. "
Ej Amerglass, pa ne zdej živce zgublat in se zatekat k veri, ko je glih luštn ratal.
Jaz mam en resen predlog. A si kdaj razmišljal o solastništvu avta? Jaz že dve leti prodajam enga, ki smo ga "dobil" namesto plačila za storitev. Dnarja je ravno tam nekje, žre pa tudi povprečno med 16 in 17 litri na potovalki, če ga goniš gre čez 20 z lahkoto.
lpg
Ej Amerglass, pa ne zdej živce zgublat in se zatekat k veri, ko je glih luštn ratal.
Jaz mam en resen predlog. A si kdaj razmišljal o solastništvu avta? Jaz že dve leti prodajam enga, ki smo ga "dobil" namesto plačila za storitev. Dnarja je ravno tam nekje, žre pa tudi povprečno med 16 in 17 litri na potovalki, če ga goniš gre čez 20 z lahkoto.
lpg
https://medisken.si
amerglass napisal/-a:Bravo, še kdo ? Kapo dol, intelekt pa tak. Mejte ta svoj forum kot mate na vodi svoje relikvije.
Ja kaj pa čmo druzga, kot pa da mamo svoje čebre...
Tud prdat se jih ne da več normaln...
Hodjo okol taki, k bi mel radi sam polovičko... Najprej bi sicer izkoristl glas ljudstva in mal povprašal, pol k bi pa na pumpo pršli, bi pa hotl verjetn še klic v sili!
Je šla "u cvet" tale navtična ekonomija. Kaj pravš?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov