tomaz_slo napisal/-a:rider666 napisal/-a:tomaz_slo napisal/-a:rider666 napisal/-a:Zame za to dolžino je idealna barka antares 780, sicer je z zunanjim motorjem, a glede razporeda v notranjosti mislim da so zadeli u nulo! Tudi sam sem gledal pičuljana 720 a se nisem odločil ravno zaradi pomankanja placa v notranjosti. Pri antaresu je sicer manjša krma zaradi večjega prostora v notranjosti, a pri meni smo na barki največ v štirih tako da je placa več kot dovolj! Izdelava samega plovila je pa zadovoljiva, plastičen del čolna je odličen, malo bolj bi se lahko potrudili pri izdelavi lesenih delov barke.
A nisi bil ti lastnik antaresa 750? Kako si pa bil zadovoljen z njim? BTW, en se prodaja na mornarju..
Menjal staro za novosicer je barka ista z nekaj kozmetičnimi izboljšavami. Barka je super. Za moje pojme najboljša varijanta za to dolžino. Ima globoki V in se super obnaša tudi v bolj grobem morju! Skratka za jadran idealna!!
Edino zadnjih bitev še ne znajo naredit tako, da bi se lahko brez težav na mooring vezal.![]()
Piz** ma dobro tendo ta na sliki, nisi mogle sklike dva meseca nazaj objavit