sem lastnik plovila o katerem debatirate. Na to temo me je opozoril znanec.
Vidim da je debata kar pestra. Naj vam naštejem nekaj dejstev o plovilu:
1. plovilo absolutno NIKOLI ni bilo rentano. Niti enkrat. Vozil sem ga samo jaz, moja punca ali pa prijatelj (pa še to samo če sem jaz smučal za njim)
2. čoln ima narejenih 137 ur (stanje od včeraj). Prvo leto sem jih naredil cca 80 (entizujazem), drugo cca 35, letos zaradi slabega vremena in potovanj zaenkrat samo 21
3. plovilo je redno servisirano (konzervacije in kompletni redni servisi). Na materjalu se nikoli ni šparalo. Serviser je Anerej Batič, pooblaščen Mercruiser serviser.
4. Čoln je bil 7 mesecev na leto zunaj (stara čolnarna, Seča) in 5 v vodi. Trenutno bo v vodi še do konca septembra, tako da je še možnost za testno vožnjo.
5. poraba 16 l/h je bila izračunana tako: napolnil sem tank, si zapisal ure motorja in ko je bil tank prazen izračunal povprečno porabo. Tako pač je. Seveda je to odvisno od vašega načina vožnje. Je pa res, da sem to izračunal na začetku (zelo umirjena vožnja zaradi novega motorja). Sicer pa, kdor ima čoln ve da se na koncu res ne splača obremenjevati za nekaj litrov gor ali dol.
6. Čoln je na hypo leasing. Če se bo kdo odločil za nakup in bi to želel narediti z gotovino, ga bom jaz enostavno najprej odplačal, nato pa prodal naprej. Nobenega rizika za vas.
7. Tisti ki ste pametni o 10 cm manjšem plovilu za nižjo ceno: na Bernardinu je ena taka 19-tka. Pridite pogledat in boste takoj videli kje je razlika, brez veze izgubljati besede.
8. čoln je odlično ohranjen, sploh še nikoli ni bil poliran. Letos je bil prvič narejen antivegetativni premaz (3x epoksi primer + hempel mile dynamic). Sicer mi je uspelo dobiti eno manjšo praskico letos, ampak mislim da se jo bo dalo spolirati
9. motor je absolutno brezhiben
Prodajam ker se enostavno ne morem ukvarjati z vsem (letos sem postal še pilot). Problem je tudi v tem, da sem izgubil mesto za zimovanje (na mestu stare čolnarne bodo gradili hotel). Tako da še iščem alternativo.
Moj telefon: 041 603 841