Ukraden Sunseeker Manhattan 70

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Jun 13, 2012 22:21

dušan napisal/-a:Pa ni glih tako 8)

No, če vse zanima, potem pa tudi mene...
dušan
Viceadmiral
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a dušan » Sr Jun 13, 2012 22:47

Če nimaš kaj skrivat in prekrivat pol ni nič problem. Detektor pa tut nič ne boli :wink:
Morje je od vseh opojnosti,največji opij
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Jun 13, 2012 23:01

dušan napisal/-a:Pa ni glih tako 8)

To je po povezavi na Bolidovo zgodbo o tem, da so mu potopili čoln. Bolid je svojo zgodbo omenil zato, ker so prejšnji prispevki domnevali, da je v naslovu teme omenjeni čoln sunjen z vednostjo lastnika in da tega ni ali ne bo nihče preverjal.
dušan napisal/-a:Če nimaš kaj skrivat in prekrivat pol ni nič problem. Detektor pa tut nič ne boli :wink:

Dušan,
    ko bo tebi kdo potopil čoln,
    te osumil poskusa zavarovalniške goljufije,
    ti na zavarovalnici skušali izplačati manj, kot je bila zavarovana in ugotovljena škoda (in se bo to vsem zraven zdelo še normalno - in dobra poslovna praksa zavarovalnice :roll: ,
    vzeli ene počitnice in skoraj še veselje do morjeplovstva
boš lahko - utemeljeno in zase - rekel 'nič problem' in 'nič ne boli'.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
dušan
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a dušan » Če Jun 14, 2012 10:22

Ne ne ne . Tukaj pa jaz nisem nič mislil niti omenjal Bolida. Je pa res da nisem nič odpiral njegovega linka!!!!
Njegov primer je nekaj drugega in ga nisem niti komentiral! Jaz sem samo hotel povedati oz. napisati da se me zadeve drugih kako kombinirajo in ..... svoje barke in na kak način nič ne tičejo in jih pustim pri miru če jim ne morem pomagati!
dušan
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a dušan » Če Jun 14, 2012 10:28

Marjan drugače pa takole. Nič ko..... Jaz sem že vse to probal na svoji koži na hrvaškem (kjer sem pristal v zaporu na Karlobagu - poškodovanje barke) in v sloveniji -vlom v hišo odnesli sef z 35 500 tisočaki
Pa vem kako je in na policiji in VEM kako je s komentarji ljudi!!!!!
Sam to in ne povezuj takoj negativno komentiranje na račun drugih!
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Jun 14, 2012 11:17

Zdaj se moram pa tud sam oglasit. Dusan je povedal bistvo.
Vsi bi komentirali in ugibali, a da mogoce s tem pocetjem delajo krivico in prejudicirajo dejansko in prirejeno resnico, niti ne pomislijo!
V svoji nemoci in majhnosti s taksnim pocetjem ocitno zdravijo neke osebne travme.
Zato se enkrat polagam na srce. Brigaj se zase, pa imas garantirano dela za celo zivljenje!

Tudi, ce je konkreten majstr priredil tole krajo plovila vrednega vec kot mio €, mora imet prasnike od bika. Ne rabite meni odgovorit, ampak pomislite ce jih imate vi :!:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Če Jun 14, 2012 16:18

dušan napisal/-a:Če nimaš kaj skrivat in prekrivat pol ni nič problem. Detektor pa tut nič ne boli :wink:

Vse to je res, ampak kljub temu pa gre kr neki živcev, tako da tudi temu majstru jih bodo spili, pa lahko da ni prav nič vpleten ga bodo masirali po dolgem in počez, bog nedaj, da je pa samo mejčkeno vedel pol pa ........
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jun 14, 2012 17:33

bolid napisal/-a:
dušan napisal/-a: bog nedaj, da je pa samo mejčkeno vedel pol pa ........

Če je pa samo majčkeno vedel, potem pa ga tudi morajo speglat in zapret za enih 20 let, še bolje kar kakšnih 30! Ko bi jih takole nekaj pozaprli, bi se kasko neverjetno pocenil!!! :evil: :evil: :evil:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Če Jun 14, 2012 17:50

Fantje k boste prišli na vez kjer se je pred 10imi urami pozibavala vaša barka sedaj pa je prazen, potem boste pametni ko boste govorili o nečem kar se je VAM osebno zgodilo. Do takrat pa .....

P.s. upam, da se vam ne zgodimto kar se je bolidu, meni,...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jun 14, 2012 17:52

Matejc napisal/-a:Fantje k boste prišli na vez kjer se je pred 10imi urami pozibavala vaša barka sedaj pa je prazen, potem boste pametni ko boste govorili o nečem kar se je VAM osebno zgodilo. Do takrat pa .....

Točno tako!!! Enim se je res tudi zgodilo!
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Če Jun 14, 2012 18:14

admin napisal/-a:
Matejc napisal/-a:Fantje k boste prišli na vez kjer se je pred 10imi urami pozibavala vaša barka sedaj pa je prazen, potem boste pametni ko boste govorili o nečem kar se je VAM osebno zgodilo. Do takrat pa .....

Točno tako!!! Enim se je res tudi zgodilo!

E takrat ti pa zastane DIH in ne verjameš več svojim OČEM :shock:

Drugače pa admin, zato sem nakoncu napisal samo ..... pikice, če je slučajno kaj vedel
Ure dnevi leta tečejo....
Exorcist
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Exorcist » Če Jun 14, 2012 19:22

Še jaz lahko delim občutek pogleda na prazno bojo :cry: Sploh, če na novem čolnu opraviš zaradi slabega vremena samo enourno testiranje, odideš domov ves vzhičen z mislijo na celoletno preživljanje časa na njem in potem konec... Jebi ga, tako pač je, pazite na svoja plovila.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov