yamaha 175 navijanje

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

Re: yamaha 175 navijanje

OdgovorNapisal/-a AEgir » Sr Sep 06, 2017 22:36

A tko k ti in tvojih N nickov? :)
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Sep 08, 2017 06:43

Spomnim se pa podobno 'zajebantskih' odgovorov - največkrat nekaj 'starih članov' - na po njihovem neumna (in često res nerodno postavljena) vprašanja začetnikov. (Mogoče bi tudi za take prispevke bilo treba narediti kakšno kazalo ...)

Zdi se mi, da je prav take večkrat pisal vsaj eden, ki malo više kaže, kako mu gre isto pri AEgir-u na živce. Poleg tega se je tako, kot se zdajle - samo tu - malo zeza AEgir, na začetku veliko in v veliko temah zezal nekdo drug, ki ga zdaj zgoraj moti AEgir - in takrat je precej drugih zanj zahtevalo, naj ga admin 'pošlje v Banovce'.

Po mojem je treba samo 'zajebantski' del te teme odcepit ali v šale ali v 'vse kar ne spada nikamor', da se to težje zameša s čim resnim, pa se tam mirno lahko hecamo naprej.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Pe Sep 08, 2017 08:48

Hm v tej temi ni t.i. "zajebantskega" dela odgovorov - vse skup je zajebancija in pomoje ni prav nobene vesoljne škode, če se pobriše kpl. vse.
Xilinx Vivado HLx trainee
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Sep 08, 2017 09:31

Pogledal začetek... tom66 mogoče večkrat namerno odpira provokativne teme.

Če imam prav in se bo to brisalo, bo pač podtaknil nove in bodo v novi temi spet pomešani dobronamerni odgovori z zezanjem, kar bo lahko zmedlo koga, ki bo iskal kaj pametnega (in mu kradlo čas...).

Po mojem je še vedno za prestaviti - recimo v šale - in potem se da na to temo narediti povezavo namesto odgovorov na kako naslednjo 'provokacijo'
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Pe Sep 08, 2017 10:19

Ta tema je kot kup dreka. Pol smo pa mi, k v ta drek drezamo in smrdi .

Vse to je lepo in prav ampak pri bogu ne razumem zakaj se eni ob tem da drezate v drek pritožujete zravn?

Če ne boste drezal bo šla sama na dno soda ampak ker drezate vanjo se dviguje in smrdi.

Očitno je potreba po taki vsebini glede na to, da je pri vrhu skos, ne?
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov