Nakup plovila - nasveti za laika

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
Fojki
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana - Barbariga

OdgovorNapisal/-a Fojki » Ne Maj 23, 2010 13:00

RossiFan napisal/-a:Kolikor sem razumel, kopalna ploščad ni v dolžini čolna in je prek vodne linije toliko dolg. Ne vem, mogoče se motim.

Zakaj kabina?

Namreč, kot mi je bilo razloženo - v primeru odprtega premca ima čoln vetrobransko steklo (napram modelu s kabino) pomaknjeno naprej in je sploh več uporabnega prostora na njem, sploh za enodnevne izlete.

Cena ni toliko važna, bolj je pomembno, da je čoln nov, kolikor - tolikor kakovosten; dolžine pribl. 5-7m, je udoben; na njem ni (prevelikega) prepiha in predvsem varen.

Mišljen pa je kot dopolnilo vikendu na morju.

Ojla ,če je mišljeno res samo kot kratko dopolnilo na morju potem je bowrider ok plovilo.Če kupuješ obvezno obvezno naj ima dodatno podaljšno platformo in pa kamper cerado .V primeru ,da vseeno slučajno prespite v kakem zalivu bo zelo zelo dobrodošlo.

motor ,ki si ga vpisal je ok sploh pa če ima še bravo 3 peto .

Povem pa kar vnaprej sem podobno štartal z nakupi že v 1 do dveh let boš menjal na cabino .Samo res je vsak človek mora dati začetne faze navtike skozi sploh če se šele uvajš v svet navtike.
Plovilo searay je meni čisto simpatično in všečno se pa ne zaleti z nakupom preglej več znamk ter primerjaj tako opremo ,izdelavo kot seveda ceno.Ker v tem letu lahko res dobro kupiš navtika je pač v krizi in ti to lepo izkoristi :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov