voda v bencinu
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: voda v bencinu
To je filter in separator obenem, kupil pa sem ga v Litiji v kmetijski trgovini, ki je bogato založena, je pa za Merkurjem.
mašinfirer
Sam tole pa ne bo dobr, ker si ga kupil v ne navtični trgovini in to celo v kmetijski, saj ti že ime pove za kam je

https://medisken.si
- habibi Vll
- Admiral
Gorivo je gorivo, motor notranji ali zunanji uporabljajo enako gorivo kot cestni promet. Filtri in separatorji opravljajo isto funkcijo v navtiki kot na cesti. Le če je za navtiko, je lahko tudi mnogokrat dražje kot v avomobilski industriji. Na primer, ko sem kupil separator Rakor, je bil 135€, filter zanj pa 40€, ta ki ga pa omenjam opravlja enako funkcijo, kot Rakor, oba preprečujeta vstop vode in umazanije iz rezervoarja, za enako gorivo, kot so avti in plovila, in mnogo fantov ima te separatorje-filtre.
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
Se mi je kr zdel, k se uni trije tko smejejo, mogoče se pa kakega bolj frišnega skeptika kej prepričal.

mašinfirer
kmetijske trgovine so čisto uporabne. Ko mi je za moj Lombardini začelo puščati oljno stikalo, sem našel novega v kmetijski trgovini v Kisovcu, dal prodajalcu 5 eur in dobil nazaj še nekaj drobiža.
motorni
res je ko sem obnavljal motor so bili deli dragi ko zafran , na servisu od kubote kupljeni kot deli za traktor cena regratovih cvetov
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti