Še en tiček, ki se je pomladil!!!

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

superpuntar
Kapitan

OdgovorNapisal/-a superpuntar » To Feb 22, 2011 09:19

Mene zmoti pri oglasih tudi pripis "Samo resni!"

Ne razumem prov točno, kaj želi doseči prodajalec s tem. Klicali ga bodo tako ali tako "samo resni", meni se pa avtmatsko prikaže kot zateženec :)
blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » To Feb 22, 2011 09:49

Živjo.

Jaz sem napisal tudi, da samo resni. Pa nisem zatežen človek :P

Jaz sem napisal zato, ker ga imam spravljenega v lupi in se mi ne zdi smiselno, da bi ga kazal tel odgrinjal samo zato, da bi lahko kupec pofirbcal iz dolgčasa.

Tudi take mamo :)

Po drugi strani pa treba vse kupce spoštovati in se jim prilagajati do določene mere.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » To Feb 22, 2011 10:21

Še boljši so tisti privat, ki napišejo da za gotovino se da tudi kaj zmenit. Kot da drugi pa 2traktorja krompirja in 10m drv za čoln.
superpuntar
Kapitan

OdgovorNapisal/-a superpuntar » To Feb 22, 2011 10:35

blze napisal/-a:Živjo.

Jaz sem napisal tudi, da samo resni. Pa nisem zatežen človek :P

Jaz sem napisal zato, ker ga imam spravljenega v lupi in se mi ne zdi smiselno, da bi ga kazal tel odgrinjal samo zato, da bi lahko kupec pofirbcal iz dolgčasa.

Tudi take mamo :)

Po drugi strani pa treba vse kupce spoštovati in se jim prilagajati do določene mere.

ja, saj to razumem. Mogoče mi tudi ni jasno na strani kupca, da nisi resen, pa se ti vseeno da firbcat :)
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » To Feb 22, 2011 10:43

Ma taki hodijo skozi, pri vseh čolnih ki sem jih prodal so se pojavljali, hočeš nočeš, vsaj 3x ga boš brezveze odkril,no potem sem se že navadil da sem jih kar vprašal kdaj je plan kupit. Ker najprej vse pogleda, vse odgrneš, skače po čolnu gor dol, sedi, leži, pa s čevlji bi šel gor (itak da mora dat papke dol) pol pa reče ja vse super cena ok, bi vzel samo moram prej ženo vprašat.Ja pi..da kaj si se pa do zdaj z njo pogovarjal. In itak ga ni več pol k una vn pade da je šel gledat pa sploh ne ve.
So izjeme a redke.
blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » To Feb 22, 2011 11:38

Ja ni nam lahko, nam prodajalcem :twisted:
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Feb 22, 2011 12:42

Sem že imel kupca za motor nekoč, pa je rekel da če pašejo nastavki na koncu komand za motor na njegove komande, ki jih nebi rad demontiral, da ga bo vzel. Sem mu ponudil na jih vzame in sproba (samo nastavke na koncu komand, oz. pletenic) in sem lepo, jaz bik, ostal brez njih. :evil:
No motor pa mi je ostal. :lol:
Kupcev polno vrst. Prodajalcev tudi. Sem že nekje napisal, oglas za čoln, cena 10 EUR in spodaj "samo resni". No ta čoln sem potem vseeno kupil. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
janmar
Kapitan bojne ladje
Kraj: Vojnik

OdgovorNapisal/-a janmar » To Feb 22, 2011 13:01

Jaz sem imel primer, ko je prišel tip gledat čoln (vedel je, da prodajam gumico) in ob pregledu mojega čolna sanjal o fishermanu, kako je pa fisherman oh in sploh :roll: Seveda, da je fisherman dober čoln, ampak človek ti si prišel gledat gumo :?: :?: Škoda časa res za takšne paciente.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Pe Feb 25, 2011 08:29

Osebno sem imel precej sreče s prodajo, 3čolne z motorjem prišel in odpeljal prvi kupec, pri nakupu pa so me nategovali, ko norca in zanimivo dalj, ko ga greš gledat bolj te nateguje kako je lep in dober, potem pa pridem pred bajto in že iz avta vidim 10 kiksov na čolnu, ki me odbijajo! :evil:
Doslej največji "biser" je imel motor s kratko nogo na dolgi krmni in pa model iz Laškega, ki je rekel da je čoln malo spodaj udarjen v resnici pa mu ga je vrglo na obalo in org. podna skoraj ni bilo več samo naknadno nanešen poliester, brez gelcoat-a, brez vsega. :shock:
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Pe Feb 25, 2011 09:18

O sem se spomnil, enkrat sem šel gledat enega "zodiaca" v mb. Ma po telefonu kot nov res prva liga, leti kot raketa,vse super, 5 metrov samo eno majhno flikico ima.No na sliki je zgledal res lepo, samo slika je bila stara.
Prodem tja, gor mercury legenda,ki je na polno laufal ko sem jaz še v plenice sral, čoln kao zodiac vse kar je bilo od zodiaca je bila nalepka na špici, čoln je bil kot da je iz zračnice od tovornjaka narejen, poln nekih podkožnih mehurjev ko so očitno plasti odtstopale ena od drugih.
Najhuje od vsega pa je bilo, imel je mehek poden, namesto pravih dil so bile od zadaj do pol une plošče ko žaganje sprešajo v desko, od pol do sprednjega dela pa obične palete.Itak da sem se samo obrnil in mu vljudno rekel da me ne zanima, tip pa kar hodi za mano do avta in nabija da ne da je čoln ful ok da leti da spusti ceno.Ubi bože.Pol je priznal da ga je dobil v poplačilo neke terjatve, verjetno so mu ga drago uvalili ker ni imel pojma, ampak to mene ne prepriča da ga vzamem.
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Mar 09, 2011 22:25

Uporabniški avatar
mravla74
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a mravla74 » Sr Mar 23, 2011 11:39

Hehe, Cibro kaj je to štiritaktnik ko gre na mešanico? To so res neki novi modeli :D

Uh zdaj sem šele videl kaka je prikolica. :D
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Mar 23, 2011 12:58

Prikolica itak zmaga, sem že videl v živo kako s tako prikolico tip zapelje vse komplet v vodo da skipa čoln, z lučmi nima veze. Nevem kako to potem še kaj sveti čez 14 dni:)
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Mar 23, 2011 13:58

@cibro nima veze, saj ze prej niso svetile...
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Mar 23, 2011 15:44

Ja najbrz res.malo off;si ti nabavil pol?

Kdo je na strani

Po forumu brska: SR 290 in 11 gostov