Nakup čolna do cca5m
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
čoln
Živijo
Ko kupuješ starejši čoln za družino vedno glej na to, da bo bočna višina čim večja( valovi preko palube), da bo obvezno imel streho -bimini top( sonca imaš poleti zelo hitro preveč-opekline), da imaš delujoče komande, res v redu motor in obvezno rešilne jopiče. In prosim te ne glej teh starih Elanovih čolnov. Zame edino Elan 495GT sport. Lej, mene je že zalil val na Elanu 401 in ti povem, da sem bil total usran, ko sem reševal otroke in sebe. Vedno, ampak vedno spoštuj morje in se uči na vsakem koraku. To res ni samo špas.
Ko kupuješ starejši čoln za družino vedno glej na to, da bo bočna višina čim večja( valovi preko palube), da bo obvezno imel streho -bimini top( sonca imaš poleti zelo hitro preveč-opekline), da imaš delujoče komande, res v redu motor in obvezno rešilne jopiče. In prosim te ne glej teh starih Elanovih čolnov. Zame edino Elan 495GT sport. Lej, mene je že zalil val na Elanu 401 in ti povem, da sem bil total usran, ko sem reševal otroke in sebe. Vedno, ampak vedno spoštuj morje in se uči na vsakem koraku. To res ni samo špas.
Mislim, no kva že?
Vozil bi z vozilom Honda CR-V 2,2 i-DTEC 4WD.
http://www.theaa.com/allaboutcars/carte ... 05004.html
Das Ist Valter
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Evo, če te zanima, naš Vinta bi prodal čoln Dynasty-Elanti dolžine 5.1m, motor Volvo Penta 130 KM na prikolici, L.1996.Ima ga že 16 let, čoln je vrhunsko vzdrževan, stojim za temi besedami, Tak letnik, ne boš našal tako vzdrževanega čolna.Tudi cena je uredu, brez pretiravanja.Lahko ga kontaktiraš na ZS.Je zelo uredu dečko.
mašinfirer
widmann napisal/-a:Vozil bi z vozilom Honda CR-V 2,2 i-DTEC 4WD.
Potrebno je vedet leto izdelave, moč motorja, NDM...
Sicer pa kot sem že zapisal, poslal sem ti zs
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Hvala vam kolegi za informacije in nasvete.
Imam pa še eno vprašanje glede prepisa čolna.
Rad bi točne podateke kako,do prepisa in vpisa v register v Kopru,da me nebi kdo nasral pri prepisu,saj razumete.
Je podobno kot prepis za avto ali je malo daljši postopek glede na to,da je treba čoln vpisati.
Gre za čoln ,ki je registriran pod slo zastavo.
Imam pa še eno vprašanje glede prepisa čolna.
Rad bi točne podateke kako,do prepisa in vpisa v register v Kopru,da me nebi kdo nasral pri prepisu,saj razumete.
Je podobno kot prepis za avto ali je malo daljši postopek glede na to,da je treba čoln vpisati.
Gre za čoln ,ki je registriran pod slo zastavo.
Das Ist Valter
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Če ti takrat niso zatežili in so izdali Vpisni list na tvoje ime, je skoraj 100%, da ti ne bodo težili niti kasneje, saj teh dokumentov kasneje načelno ne pregledujejo več
Morda lahko to kdo odkrije pri naslednji menjavi lastništva, pa še takrat malo verjetno
Morda lahko to kdo odkrije pri naslednji menjavi lastništva, pa še takrat malo verjetno
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov