Vpis motorja v register
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Vpis motorja v register
Zdravo
Imam velik problem kupi sem motor Mercury 20hp letnik 1985.
Lastnik ga je kupil skupaj z čolnom Kličkom,motor pa ni bil vpisan k čolnu,rekel mi je da bo vprašal prejšnega lastika za dokumente ta pa je rekel,da ne ve kje so,ker je bil čoln nazadje registriran 1984.Nato sva naredila kupoprodajno pogodbo in jo overila pri notarju,ampak v Kopru mi ga ni hotel vpisati.
Prosim za pomoč ali je mogoča kakšna druga opcija za vpis.
LP.
Imam velik problem kupi sem motor Mercury 20hp letnik 1985.
Lastnik ga je kupil skupaj z čolnom Kličkom,motor pa ni bil vpisan k čolnu,rekel mi je da bo vprašal prejšnega lastika za dokumente ta pa je rekel,da ne ve kje so,ker je bil čoln nazadje registriran 1984.Nato sva naredila kupoprodajno pogodbo in jo overila pri notarju,ampak v Kopru mi ga ni hotel vpisati.
Prosim za pomoč ali je mogoča kakšna druga opcija za vpis.
LP.
bobiboss napisal/-a:sem imel podobno varianto in sva s prejšnjim lastnikom napisala, da motor ni ukraden in da so se papirji izgubili, overjeno je novi lastnik uporabil za vpis.
Jaz imam tudi overjeno pri notarju ampak,ker ne vem na katerem čolnu je bil vpisan mi ni hotel vpisati v Kopru.Kje pa ga je vpisal?
Dirkalc napisal/-a:Ja, za vpis bi potreboval izpis iz vpisnega lista prejšnjega plovila. Če še imate dokumente prejšnjega čolna na katerega je bil motor vpisan, morajo biti dokumetni motorja arhivirani na kapitaniji in lagko lastnik naredi izpis.
problem je,ker pred prejšni lastnik že tudi ni vpisal motorja ker leta 1984 še niso komplicirali
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov