gledam barko bayliner ciera 2655
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
gledam barko bayliner ciera 2655
pozdravljeni
ker bi se rad malo podal v navtične vode gledam bayliner ciera 2655 letnik 1990
pozna kdo to barko: http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=137433
imam neko simpatično kombinacijo in me zanima če se kaj ve točno o tej barki...
prosim ne mi pametovat v stilu kupi nekaj večjega kupi nekaj dražjega
dajte mi samo izkušnje z takimi barkami ter motorji.. ter kaj me lahko čaka
poraba mi ni tolk važna vem da ni mala...
ter kje v okolici kvarnerja bi to barko lahko parkiral za en normalno spodoben denar !
ker bi se rad malo podal v navtične vode gledam bayliner ciera 2655 letnik 1990
pozna kdo to barko: http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=137433
imam neko simpatično kombinacijo in me zanima če se kaj ve točno o tej barki...
prosim ne mi pametovat v stilu kupi nekaj večjega kupi nekaj dražjega
dajte mi samo izkušnje z takimi barkami ter motorji.. ter kaj me lahko čaka
poraba mi ni tolk važna vem da ni mala...
ter kje v okolici kvarnerja bi to barko lahko parkiral za en normalno spodoben denar !
ja definitivno bo konec sveta...
z pametovanjem mislim predvsem to da ne mi govorit da naj kupim barko za 40 jurjev... in naj pozabim to koreto...
zavedam se da si bom kupil koreto... in da bojo neki stroški... in da poraba nebo majhna .... ampak vseeno me zanima če kdo kaj ve točno o tej dotični barki...
da bi se TEX vklopil v to debato se ne bojim ker mora baje plačat večerjo ko bo imel 5000 postov... in kok ga poznam je škrt... tak da se ni za bat:)
z pametovanjem mislim predvsem to da ne mi govorit da naj kupim barko za 40 jurjev... in naj pozabim to koreto...
zavedam se da si bom kupil koreto... in da bojo neki stroški... in da poraba nebo majhna .... ampak vseeno me zanima če kdo kaj ve točno o tej dotični barki...
da bi se TEX vklopil v to debato se ne bojim ker mora baje plačat večerjo ko bo imel 5000 postov... in kok ga poznam je škrt... tak da se ni za bat:)
O tej barki vem kolikor sem govoril z lastnikom ene dobre pol ure. Barka je bila v celoti prenovljena. Ima na novo narejen priklop na 220V, poslal mi je ogromno slik vendar sem jih zbrisal ker sem kupil drugo barko. Izgledala je precej lepo poštimana (no vsaj po slikah). Za motor mini znalpovedati kolko ur ima, po pogovoru sodeč pa je motor lepo vzdrževan. Mislim da ima tudi kar nekaj dodatne opreme, razen vinča (pa nisem glih prepričan). !
Lp,
Iztok
Lp,
Iztok
Sashs napisal/-a:kje bi dobil informacije okl marin ...
gledam po netu in je cenikov marin bore malo...
Marina Izola je fraj še nekaj vezov. Prav tako v Novemgradu, sem poleti kontaktiral direktorja.
Kar pa se barke tiče, je pa povsem razumljivo, da od 2655 letnik 1990 ne moreš pričakovati nevemkaj.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Sashs napisal/-a:kje bi dobil informacije okl marin ...
gledam po netu in je cenikov marin bore malo...
Marina Izola je fraj še nekaj vezov. Prav tako v Novemgradu, sem poleti kontaktiral direktorja.
Kar pa se barke tiče, je pa povsem razumljivo, da od 2655 letnik 1990 ne moreš pričakovati nevemkaj.
kake pa so kaj cene novigrad izola červar je poln...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti