Ja res je, moja bivša barka ! Bimmer pozabi na to...
Od mene je barka šla v 110% procentno brezhibnem stanju, in maksimalno ohranjena... (še danes se mi velikokrat kolca po njej )
Prodal sem jo, mislim da z 600 urami...
Model kot tak super prostoren, veliko bolj kot 2855, vendar za veliko večino oblikovno "grd" zaradi oken.
Drugače super uporaben čoln za vse leto in vse vremenske pogoje, naj bo sneg,dež ali sonce ! ( več ti lahko povem na ZS, ali pa gsm )
VSEM SVETUJEM PROČ OD TE BARKE !
Lastnika sta dva škrta bedaka, ki uspeta v enem letu vsako stvar uničit ! ( te besede bo lahko potrdil marsikdo )
O vzdrževanju plovila nimata pojma... oz po njuno vesta več od vseh ostalih !
cinke menjata, ko jih pol leta že ni več,
kolektorje sta zamenjala, ko je voda zalila motor in ni več vžigal...
motor vžgeta morda 5x letno,
servisov pa ne bi delala, saj ne plujeta
sol za vlago pozimi je predraga,bolje da je notri vlaga... raje sta napela čez barko polivinil, da fino drgne po barki... in to je po njuno dovolj !
Nosilec sidrnega vinča je polomljen, oz je polomljena ojačitev spodaj kjer je privit in ob močnejšem neurju bo nekdo izgubil sidro z ketno in vinčem vred !
Televizija je z knipingi privita v kuhinjski pult
Vem da sta nekaj brkljala okoli polnilca in električne napeljave ( saj so v Tovarni Bayliner po njunem bedaki, ki to niso naredili prav ! )
Spremenila sta kot na elisi, ker ni bilo dobro ( po njuno )
in še marsikaj bi se našlo !
Barka je na nemški zastavi, in kljub njunemu sprenevedanju,morebitnemu kupcu, vam potrdim, da
DAVEK NI PLAČAN !
Slike notranjosti so še moje, torej stare 4 leta !
Zanimivo, prej smo lastniki barke 10 let normalno pluli z njo in vse je bilo BP, potem pa prideta "PAT in MAT" in stvar vzameta v svoje roke...
http://www.youtube.com/watch?v=bPK66He0ZaA